Scânteie LED inteligentă (stea) - Twinkly Spritzer - 200 buc RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-022
645,00 lei 495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Luminile inteligente programabile - scântei cu LED (stea) Twinkly Spritzer - cu 200 de lumini LED RGB, Bluetooth + Wi-Fi, control prin APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lămpi inteligente programabile - scânteie cu LED (stea) Twinkly Spritzer - cu 200 de lumini LED RGB, Bluetooth + Wi-Fi, control prin APP. Acest element revoluționar de decorare a luminii LED aduce un decor unic de lumină în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile LED sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă atât cu Android cât și cu iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 . Acest sparkler are 40 de fire reglabile, fiecare cu 5 becuri LED distanțate la 6 cm.

Sprinker Twinkly - stea cu iluminare cu LED - control prin smartphone

sprinker twinkly - stea strălucitoare cu LED-uri

Strălucitorul luminos este format din 200 de bucăți de lumini LED potrivite pentru orice decor. Luminile cu LED-uri sunt dispuse unul lângă altul, la distanță de 6 cm. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa .

control stea cu led prin mobil

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Ornament de lumină LED universal controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Decor frumos de lumină - setați-vă împreună culorile, animațiile și motivele cu motive LED pentru mai multe dispozitive LED

ornament led cu LED - decorare

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , ornamentul tău ușor va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în conformitate cu parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu MUSIC vă puteți bucura și de jocuri video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, pe măsură ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Un LED unic care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului

bandă de lumină cu ledlumini LED cu wifi

Caracteristici:

la care se adauga 200 de LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culori
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Protecție IP44


Specificație:

Model: TWB200STP-WEU
Număr de diode: 200
Lungimea cablului de la prima lumină la adaptor: 3,5 m
Rezistență: IP44
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Distanța diodelor LED: 6 cm
Distanța firelor luminoase: 6 cm
Tip LED: RGB împrăștiat plat
Cablu: alb
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x decor cu lumină LED cu 200 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă