Discurile Tron disco - sensibile la sunet

Codul: 27-033
U$18.70 Preț fără TVA: U$15.58
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Tron discuri ochelari de soare - sensibile la sunete, cele mai bune excelente la petrecere, disco, club sau festival. Dacă vă place să fiți punctul central al atenției sau doriți doar să obțineți interesul altora și să fiți cool, aceste ochelari sunt o in

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tron discuri ochelari de soare - sensibile la sunete, cele mai bune excelente la petrecere , disco, club sau festival. Dacă vă place să fiți punctul central al atenției sau doriți doar să obțineți interesul altora și să fiți cool, aceste ochelari sunt o investiție potrivită pentru dvs. Desigur, ele sunt de asemenea potrivite ca un cadou original. De vânzare online la un preț special!

Ochelarii se compun din trei culori: verde, roz și albastru, iar cadrul ochelarilor este albastru. Modurile de iluminare se pot schimba, desigur, după cum doriți, fie strălucite automat (strălucind permanent, clipește) sau sunet sensibile , adică în ritmul sunetelor din jur (muzică, vorbire etc.)

El. Sursa de alimentare : invertor EL (2 baterii AA - nu sunt incluse)
Moduri de iluminare : strălucire permanentă, clipire rapidă sau lentă, intermitență de sunete ambientale (muzică, vorbire)

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă