Pahare cu LED-uri cu propriul text de defilare

Codul: 27-027
995,00 lei Preț fără TVA: 829,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Parbrize LED cu propriul text scrolling - Scrieți mesajul dvs.! Programați-vă propriul text după starea dvs. de spirit sau alegeți dintr-o varietate de animații prestabilite.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Pahare cu LED-uri cu propriul text de derulare - Scrieți-vă mesajul! Programați- vă propriul text după starea dvs. de spirit sau alegeți dintr-o varietate de animații prestabilite. Aceste pahare cu LED-uri programabile (LED alb) au software propriu . Durata de viață a acumulatorului de 400mAh este de până la 4-5 ore, în funcție de luminozitatea și modelele selectate. Ochelarii sunt încărcați prin intermediul cablului USB (cablurile necesare sunt incluse).

Te simți minunat? Scrieți textul corect și credeți că veți fi centrul atenției oriunde vă aflați! Cu aceste ochelari LED programabili veți obține toate ochii pe tine. Acestea sunt cel mai bun mod de a atrage atenția la petreceri, concerte sau disco.

Pahare programabile LED

Puteți crea propriile mesaje prin intermediul LED-urilor din fața ochelarilor sau puteți alege dintr-o varietate de animații. Orice computer cu port USB poate fi folosit pentru a încărca mesaje și desene noi.

Ochelarii cu LED au circuit compatibil cu Arduino încorporați în templul drept al ochelarilor, iar acumulatorul reîncărcabil este construit în templul din stânga. Cu software-ul inclus Arduino IDE, puteți schimba cu ușurință mesajele text derulante în orice doriți. Lucrăm, de asemenea, pe un program ușor de folosit, care îi ajută pe începători să-și dezvolte propriile modele animate.

Paharele LED sunt fabricate din plăci cu circuite imprimate (PCB) pentru un aspect unic și acces facil pentru experimentele electronice. Aceasta înseamnă că ochelarii trebuie să fie ținute departe de obiecte metalice, cum ar fi cheile și bijuteriile care ar putea scurtcircuita electronica. Dacă intră în contact cu apă sau lichid, acestea trebuie să fie complet uscate înainte de următoarea utilizare. Ele sunt, de asemenea, la fel de fragile ca orice alte dispozitive electronice, așa că atunci când le manipulați trebuie să fiți atenți.

Toate piesele din plastic ale ochelarilor LED sunt realizate folosind tehnologia RepRap 3D imprimată.

Specificatii tehnice:

  • 166 LED-uri
  • 256 de niveluri de control al luminozității LED-urilor
  • Acumulator de litiu 400mAh
  • Încărcarea prin cablu USB
  • Convertor RS232 încorporat

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă