RGB cu ochelari de petreceri cu diverse animații

Codul: 27-029
895,00 lei Preț fără TVA: 745,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

RGB LED pahare de petrecere cu diverse animații - ochelari programabili cu LED-uri cu 68 de pixeli full-color. Veți deveni un spectacol de mers pe jos.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

RGB LED pahare de petrecere cu diverse animații - ochelari programabili LED cu 68 de pixeli full-color. Dacă vrei să fii centrul atenției și vrei să excelezi peste tot, crezi doar că aceste ochelari vor fi cea mai bună alegere. Puteți alege dintr-un număr enorm de animații care vor apărea pe ochelarii dvs. RGB.

În fiecare zi, poți schimba animația de culoare și vei avea încă multă distracție cu ea. Acestea reprezintă cea mai bună modalitate de a atrage atenția la petreceri, concerte sau disco. RGB ochelarii de partid cu LED-uri nu au baterii integrate. Pentru ao utiliza, trebuie să conectați un încărcător extern ca accesorii opționale.

Ochelarii cu LED-uri RGB sunt ochelari programabili cu 68 de pixeli colorați pe față. LED-urile pot afișa culori diferite prin amestecarea nivelurilor de culoare roșie, verde și albastră. Pe lângă ecranul LED de pe computer sau telefon. Microcontrolerul integrat Arduino controlează culoarea fiecărui pixel pentru a afișa o mare varietate de animații colorate. Deși LED-urile sunt luminoase din exterior, foarte luminoase ... ele sunt aproape invizibile din interior. Puteți vedea destul de ușor prin fante de ochelari.

Atenție: când purtați aceste ochelări, veți fi centrul atenției! Este imposibil să treceți cu vederea ochelarii și imediat veți avea contactul cu oamenii. Veți deveni un spectacol de mers pe jos și oamenii pe care îi veți opri să vorbiți cu dvs.

Ce veți obține? Veți primi un panou LED cu 68 de pixeli plini de culoare, placă de control, placă de hacker de rezervă pentru adăugarea propriului dvs. circuit și kit de instalare necesar pentru montarea unui cadru + chei hexagonale mici. De asemenea, veți obține un cablu special subțire pentru conectarea la sursa de alimentare. Cablul USB este foarte subțire pentru o purtare optimă.

RGB pahare LED

Ochelarii RGB sunt fabricați exclusiv din plăci cu circuite imprimate atent proiectate. În mod tipic, placa de circuite imprimate (PCB) este ascunsă în interiorul spațiului închis, dar am folosit modele 3D și tehnici de fabricare precise pentru a crea o structură de puzzle foarte puternică. Sunt pliate și desfăcute la fel ca ochelarii de soare actuali. Toate componentele electronice sunt expuse. Vă recomandăm să aveți grijă să nu cădeți direct pe pământ și în apă.

Kitul de ochelari RGB vine cu componente electronice, asamblate complet, dar necesită o instalare mecanică (fără lipire). Trebuie să puneți împreună câteva piese împreună (este destul de distractiv și durează aproximativ 15 minute), instalați cele opt șuruburi și conectați cablul. Pachetul vine cu cheie hexagonală, de asemenea aveți nevoie de o șurubelniță mică Phillips, de clește sau de o pensetă mică și de un fir de siguranță sau un adeziv.

Sursa de putere. Spre deosebire de ochelarii cu o singură culoare LED Matrix, ochelarii RGB au o baterie integrată. Necesită mult mai multă energie, așa că am decis să includem un cablu de alimentare subțire USB care poate fi conectat la o gamă largă de baterii reîncărcabile USB portabile (puteți cumpăra în magazinul nostru ca accesoriu opțional).

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă