CHERRY - Semn de publicitate cu logo neon iluminat cu LED pe perete

Codul: 78-091
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

CHERRY - Semn publicitar cu logo neon iluminat cu LED pe perete, cireșe ideal pentru decorarea peretelui în unități comerciale (restaurante, cluburi, discoteci).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

CHERRY - Placa publicitara cu logo neon iluminat cu LED pe perete, cirese ideala decorare perete in unitati comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru atragerea potentialilor clienti. Banner publicitar iluminat si panouri decorative si informative iluminate cu LED care vor da o rasturnare spatiului dumneavoastra si vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care te vor scoate în evidență.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

cherry light logo neon led cireșe

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti . Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa dumneavoastră (ca design modern). Ele vor servi și ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți plasa semne decorative LED practic oriunde.

Inscripție luminoasă - CIRESE

Semnul cu neon se aprinde în roșu și verde. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB . Cablul de alimentare are 200 cm lungime. De asemenea, poate fi alimentat cu 2 baterii AA.

Semn de neon strălucitor LED cireș

Specificații:

Motiv: cirese
Culoare deschisă: roșu, verde
Dimensiuni: 22,5x19x1,7cm
Alimentare: cablu USB 5V / 2xAA baterii
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 200 cm
Cu orificiu pentru agățat

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED - culoare roșu verde

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă