HAMBURGER - Semn cu logo neon iluminat cu LED pe perete

Codul: 78-086
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

HAMBURGER - Semn cu logo neon iluminat cu LED pe decorarea peretelui în unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

HAMBURGER - Semn logo-neon iluminat cu LED pe decorarea peretelui in unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru a atrage potențiali clienți. Banner publicitar iluminat și panouri decorative și informative iluminate cu LED care vor da o răsucire spațiului tău și vor atrage atractia tuturor. Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care te vor scoate în evidență.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

Reclamă strălucitoare a emblemei cu neon cu hamburger

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa dumneavoastră (ca design modern). Ele vor servi și ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți amplasa semne decorative cu LED practic oriunde.

Semn luminos - HAMBURG

Semnul cu neon strălucește în culorile galben, roz închis și verde. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB . Cablul de alimentare are o lungime de 200 cm si are pe el un comutator practic.

led neon strălucitor pe perete - hamburger

Specificații:

Tema: Hamburger
Culoarea luminii: colorată
Dimensiuni: 33,5x1,85x34cm
Alimentare: cablu USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 200 cm
Porniți cablul: da
Bannerul este așezat pe un fundal de plastic translucid cu 2 găuri pentru agățat.

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă