INSPIRE - Semn cu LED neon iluminat pe suspendat

Codul: 78-099
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

INSPIRE - Semn cu LED neon iluminat pe perete agățat în unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru o revigorare stilată a spațiului.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

INSPIRE - Semn cu LED neon iluminat pe perete suspendat in localurile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru a insufleti stilul spatiului. Banner publicitar iluminat și panouri decorative și informative iluminate cu LED care vor oferi spațiului tău o răsucire și vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecare dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care te vor scoate în evidență.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

INSPIRE - indicator luminos cu LED pe agățat pe perete cu neon

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa ta (ca design modern). Ele vor servi și ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți plasa semne decorative LED practic oriunde.

Inscripție luminoasă - INSPIRE

Semnul cu neon strălucește roz. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB. Cablul de alimentare are 200 cm lungime.

Semn INSPIRE pe perete cu LED neon suspendat

Specificații:

Motiv: INSPIRA
Culoare deschisă: roz
Dimensiuni: 40x15x1.7cm
Alimentare: cablu USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 200 cm

Conținutul pachetului:

1x inscripție luminoasă cu LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă