LETS PARTY - semn publicitar cu lumină LED - logo neon atârnat pe perete

Codul: 78-098
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LETS PARTY - panou publicitar cu lumină LED - logo neon pe perete suspendat în unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LETS PARTY - panou publicitar cu lumina LED - logo neon pe perete suspendat in unitatile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru atragerea potentialilor clienti. Banner publicitar iluminat si panouri decorative si informative iluminate cu LED care vor da o rasturnare spatiului dumneavoastra si vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecare dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care te vor înălța.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

Lets party - indicator luminos cu neon cu LED atârnat pe perete

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti . Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa ta (ca design modern). Ele vor servi, de asemenea, ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți plasa semne decorative LED practic oriunde.

Semn luminos - Să petrecem

Semnul cu neon strălucește alb strălucitor. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB. Cablul de alimentare are 200 cm lungime.

Să petrecem semn publicitar pe perete neon luminos

Specificații:

Motiv: Să petrecem
Culoare deschisă: alb strălucitor
Dimensiuni: 22,8x60,5x1,7cm
Alimentare: cablu USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 200 cm
Bannerul este așezat pe un fundal de plastic translucid cu două găuri pentru agățat.

Conținutul pachetului:

1x inscripție luminoasă cu LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă