Pahar de bere - panou LED neon de perete ca publicitate comerciala

Codul: 78-089
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pahar de Bere - Placa LED neon de perete ca publicitate comerciala, decor ideal de perete in unitati comerciale (restaurante, cluburi, discoteci).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Pahar de Bere - Placa LED neon de perete ca publicitate comerciala, decor ideal de perete in unitati comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru atragerea potentialilor clienti. Banner publicitar iluminat și panouri decorative și informative iluminate cu LED care vor oferi spațiului tău o răsucire și vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care te vor scoate în evidență.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

Semn LED iluminat pe perete, suspendat neon - bere

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti . Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa dumneavoastră (ca design modern). Ele vor servi și ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți plasa semne decorative LED practic oriunde.

Semn luminos - BERE

Semnul cu neon strălucește în alb și galben. Se alimenteaza cu baterii (3x baterii AA - nu sunt incluse in pachet) . Cablul de alimentare are 30 cm lungime.

pahar de bere semn atârnat pe perete led neon

Specificații:

Tema: BERE
Culoare deschisă: alb și galben
Dimensiuni: 30x1,85x30cm
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 30 cm
Alimentat cu baterii (3x baterii AA - nu sunt incluse)

Conținutul pachetului:

1x indicator luminos LED - pahar de bere

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă