Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama

Codul: 78-007
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclamă Logo-ul cu lumini neon, ideal ca panou de semnalizare strălucitor, care vă luminează afacerea sau casa de vânzare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Accesorii

Descrierea produsului

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama. Logo-ul cu lumini neon, ideal ca tablă de semnalizare strălucitoare, care vă luminează afacerea sau casa de vânzare online aici. Publicitate impresionantă - decorațiuni iluminate perfecte pentru a atrage atenția.

Publicitatea NEON pentru a marca activitatea comercială sau ca decor, vă va îmbogăți spațiile, care cu siguranță nu vor fi trecute cu vederea și vor atrage clienți potențiali. Decorul elegant cu neon, pe care îl veți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa dvs. sau la sediul afacerii dvs. Bannerele publicitare clasice sau afișele devin un lucru din trecut și, deoarece fac o dezordine vizuală, mulți dintre noi nici măcar nu le mai observă. Fiecăruia dintre noi îi place să se deosebească prin altceva, în ceea ce privește individul, precum și față de afacerea în care este cu adevărat necesar. Datorită panoului, semnelor sau logo-urilor cu strălucire LED, veți lumina spațiul sau veți atrage atenția tuturor celor din jur . Anunțuri cu LED care vă vor atrage.

Semne cu neon - semne cu strălucire cu LED care se aprind peste tot

Logo decorativ cu lumină LED - care, datorită iluminării, se remarcă printre bannere obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este capacitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face împrejurimile mai plăcute), pentru afacerile dvs. (ca reclame sau afișe eficiente) sau pentru casa dvs. (ca design modern). De asemenea, acestea vor servi drept semne iluminate cu LED de navigație pentru a atrage clientul. Inscripțiile decorative cu lumină LED sunt livrate direct pe un tampon din plastic translucid, astfel încât să le puteți așeza practic oriunde.

Specificații:

Formă: înghețată
Dimensiuni - 45,5x25,4cm
Alimentare - USB 5V
Lungimea cablului de alimentare - aprox. 180 cm

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină led

Discuția despre produs (2)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Vla

Inghetata LED

Vladimir Ludvik răspundere

Vă rugăm să specificați dacă 1 pachet de înghețată LED include un adaptor și un cablu de încărcare de 180 cm. Aceste date sunt date în specificația tehnică, dar nu și în conținutul pachetului cu înghețată LED, mulțumesc. Deci pachetul este complet...

Tradus din: sk
Cool Mania

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama

Pavel Kováčik răspundere

O zi buna,
Adaptorul USB nu este inclus în pachet. Cât despre cablul de alimentare, acesta este deja conectat la sigla LED din fabrică și are o lungime de aproximativ 180 cm.

Tradus din: sk
Jos

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama

Josef Hruška răspundere

Care este variația înghețatei luminoase?

Tradus din: cs
Cool Mania

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama

Pavel Kováčik răspundere

O zi buna,
Dimensiunile sunt 45,5 x 25,4 cm.

Tradus din: cs
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Sebastián

Panou cu LED-uri ICE CREAM pentru reclama

Un plus inteligent pentru cofetăria noastră. În timpul pandemiei, am decis să modificăm ușor interiorul patiseriei noastre. Va multumi cu siguranta clientii nostri dupa redeschidere.
Pret mai mare
Tradus din: cs