Rock Guitar - reclamă cu logo neon cu lumină LED pe perete

Codul: 78-085
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Rock Guitar - reclamă cu logo neon cu lumină LED pe perete ideală pentru unități comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), etc.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Rock Guitar - Logo publicitar neon cu lumina LED pe perete ideal pentru unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru a atrage potențiali clienți. Banner publicitar iluminat și panouri decorative și informative iluminate cu LED care vor oferi spațiului tău o răsucire și vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED, puteți lumina spațiul sau atrageți atenția tuturor din jurul vostru. Reclame LED care vă vor atrage.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

emblemă cu neon cu led strălucitor - chitară rock

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa ta (ca design modern). Ele vor servi și ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți plasa semne decorative LED practic oriunde.

Logo iluminat - CHITARĂ ROCK

Semnul cu neon strălucește roșu, verde, roz. albastru si galben. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB . Cablul de alimentare are 200 cm lungime.

indicator cu neon led pe perete - chitara rock

Specificații:

Motiv: CHITARĂ ROCK
Culoarea luminii: colorat
Dimensiuni: 39,5x1,7x18,5cm
Alimentare: cablu USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 150 cm
Două găuri pentru agățat

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă