Semn de bere cu neon - panou de semnalizare cu lumină LED

Codul: 78-004
U$130.90 Preț fără TVA: U$109.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Semn de bere cu neon - panou de semnalizare cu lumină LED. Lămpile de neon ideale ca semne de neon pentru a vă lumina afacerea (pub, restaurant) de vânzare online aici.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Semn de bere cu neon - panou de semnalizare cu lumină LED. Lămpile de neon ideale ca semne de neon pentru a vă lumina afacerea (pub, restaurant) de vânzare online aici. Publicitate impresionantă - decorațiuni iluminate perfecte pentru a atrage atenția.

Publicitate - Semnal de bere iluminat cu LED pentru a marca funcționarea afacerii sau ca decor, vă va îmbogăți spațiile, care cu siguranță nu vor fi trecute cu vederea și vor atrage clienți potențiali. Decorul elegant cu neon, pe care îl veți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa dvs. sau la sediul afacerii dvs. Bannerele publicitare clasice sau afișele devin un lucru din trecut și, deoarece fac o dezordine vizuală, mulți dintre noi nici măcar nu le mai observă. Fiecăruia dintre noi îi place să se deosebească prin altceva, în ceea ce privește individul, precum și față de afacerea în care este cu adevărat necesar. Datorită panoului, semnelor sau logo-urilor cu strălucire LED, veți lumina spațiul sau veți atrage atenția tuturor celor din jur . Anunțuri cu LED care vă vor atrage.

Logo Neon BEER - semne de bară - semne cu strălucire cu LED care se aprind peste tot

Logo decorativ cu lumină LED - care, datorită iluminării, se remarcă printre bannere obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este capacitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face împrejurimile mai plăcute), pentru afacerile dvs. (ca reclame sau afișe eficiente) sau pentru casa dvs. (ca design modern). De asemenea, acestea vor servi drept semne iluminate cu LED de navigație pentru a atrage clientul. Inscripțiile decorative cu lumină LED sunt livrate direct pe un tampon din plastic translucid, astfel încât să le puteți așeza practic oriunde.

Specificații:

Inscripție: BEER
Dimensiuni - 45,5x15cm
Alimentare - USB 5V
Lungimea cablului de alimentare - aprox. 180 cm

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină led

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă