Semn de neon - logo luminat cu led Inima

Codul: 78-002
645,00 lei Preț fără TVA: 537,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Semnul de neon a aprins logo-ul Inima. Lămpile de neon cu LED-uri ideale ca panou de strălucire care vă luminează afacerea sau casa (camera) de vânzare online aici.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Accesorii

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Semnul de neon a aprins logo-ul Inimă. Lămpile de neon cu LED-uri ideale ca panou de strălucire care vă luminează afacerea sau casa (camera) de vânzare online aici. Publicitate impresionantă - decorațiuni iluminate perfecte pentru a atrage atenția.

Publicitate - Inima iluminată cu LED pentru a marca funcționarea afacerii sau ca decor, vă va îmbogăți spațiile, care cu siguranță nu vor fi trecute cu vederea și vor atrage clienți potențiali. Decorul elegant cu neon, pe care îl veți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa dvs. sau la sediul afacerii dvs. Bannerele publicitare clasice sau afișele devin un lucru din trecut și, deoarece fac o dezordine vizuală, mulți dintre noi nici măcar nu le mai observă. Fiecăruia dintre noi îi place să se deosebească prin altceva, în ceea ce privește individul, precum și față de afacerea în care este cu adevărat necesar. Datorită panoului, semnelor sau logo-urilor cu strălucire LED, veți lumina spațiul sau veți atrage atenția tuturor celor din jur . Anunțuri cu LED care vă vor atrage.

Indicatoare de aprindere - semne de neon cu led care se aprind peste tot

Logo decorativ cu lumină LED - care, datorită iluminării, se remarcă printre bannere obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este capacitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face împrejurimile mai plăcute), pentru afacerile dvs. (ca reclame sau afișe eficiente) sau pentru casa dvs. (ca design modern). De asemenea, acestea vor servi drept semne iluminate cu LED de navigație pentru a atrage clientul. Inscripțiile decorative cu lumină LED sunt livrate direct pe un tampon din plastic translucid, astfel încât să le puteți așeza practic oriunde.

Specificații:

Formă: inimă
Dimensiuni - 34x32cm
Alimentare - USB 5V
Lungimea cablului de alimentare - aprox. 180 cm

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină led

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%
100%
Петко Петков

Super E

Cel mai mult mi-a placut pretul! Este grozav! Lucrează mult!
Nu este nimic negativ
Tradus din: bg
100%
Nikola

Semn de neon - logo luminat cu led Inima

Am cumpărat inima strălucitoare pentru camera celor două fiice ale mele în loc de o lampă de noapte. Știu că astfel de plăci sunt folosite în afaceri, dar mi s-a părut o idee bună. Fiicei mele îi place și impresionează întotdeauna un vizitator, așa că și-a îndeplinit scopul.
Pretul ar putea fi mai mic
Tradus din: sk