Tricou cu LED RGB color programabil Gluwy prin smartphone (iOS / Android) - Multicolor

Codul: 01-118
475,00 lei 425,00 lei Preț fără TVA: 354,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Tricou LED RGB color programabil Gluwy prin smartphone (iOS / Android) - Multicolor cu afișaj + baterie reîncărcabilă Li-on.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tricou LED RGB color programabil Gluwy prin smartphone (telefon mobil iOS / Android) - Multicolor cu afișaj + baterie reîncărcabilă Li-on 450 mAh. Acesta este un tricou cu afișaj LED de la marca GLUWY controlat printr-o aplicație mobilă care acceptă text, graffiti, animație, ritm muzical sau propria creație de desen și ajustarea luminozității. Tricoul cu LED este reîncărcabil deoarece conține o baterie Li-on încorporată de 450 mAh, care durează până la 6 ore de funcționare. Tricoul are un afișaj complet flexibil , așa că, chiar dacă se îndoaie, nu se va rupe.

Afișajul LED se încarcă prin cablul USB inclus. Doar încărcați afișajul și apoi scanați codul QR din manual în telefonul dvs. mobil și descărcați aplicația (iOS / Android).

Tricou programabil cu LED-uri prin telefon mobil (bluetooth) - animații proprii, imagini sau text

cămașă cu led telefon mobil smartphone programabil

Vizualizați orice text, imagine doriți oriunde, oricând prin aplicația Bluetooth. Display -ul conține LED - uri de culoare de luminozitate înaltă , cu luminozitate ridicată și luminozitate. Puteți scrie orice text, reglați formatul și îl puteți afișa direct pe tricou ca text în mișcare . Afișați egalizatorul de muzică activ pe un tricou care răspunde la muzica din jur. Abilitatea de a alege dintre animațiile programate și de a le afișa direct pe tricou. Utilizare excelentă a tricourilor pentru publicitate, divertisment!

Fiți în centrul atenției fiecărei discoteci sau petreceri - tricoul este potrivit și pentru petreceri de afaceri sau evenimente de sponsorizare

Tricou programabil cu LED cu afișaj led colorat

La fiecare petrecere sau sărbătoare, asigurați-vă că vă distingeți cu propriul stil unic. Controlul aplicației este absolut intuitiv și toată lumea o poate face. În aplicație aveți la dispoziție mai multe cărți - text, model, animație graffiti. Fiecare dintre file oferă setări pentru diferite imagini sau texte afișate. Puteți afișa și crea toate imaginile și textele în afișajul COLOR RGB. În fila TEXT puteți crea cu ușurință propriul text original , în timp ce puteți alege o culoare unică pentru fiecare literă. În fila PATTERN puteți selecta diverse animații implicite sau imagini statice . GRAFFITI oferă posibilitatea de a vă crea propria imagine, iar ANIMATION vă va ajuta să vă creați propriile animații . Tricoul poate reda, de asemenea, o animație de egalizare care răspunde la muzica de pe telefonul mobil sau de lângă dvs. prin microfonul smartphone-ului. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea și datorită tricoului creativ inovator vă puteți arăta originalitatea la petrecere sau va servi drept tricou promoțional la evenimente de afaceri sau sponsorizate.

Puteți seta în mod liber animații sau imagini în aplicație, se poate ocupa și de afișarea textului

aplicație pentru tricou cu ledtricou cu aplicație de animațieaplicație pentru tricou cu afișaj ledtricou color animat

Pentru cei mai creativi, aplicația vă oferă posibilitatea de a vă crea propriile imagini sau animații

aplicație pentru tricouri creativeaplicație cu tricou cu animație led smartphone

GLUWY este un nou brand de modă de viață pentru toți tinerii care au propriul lor stil de petrecere special LED.

moda condusa gluwy

Specificații:

Alimentare: DC 5V
Baterie Li-on încorporată de 450 mAh: până la 6 ore de funcționare
Culoare tricou: negru
Material tricou: 100% poliester
Dimensiunea panoului LED: 170x70mm

FAQ

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Aici se folosește tehnologia electroluminiscentă. Panoul LED este fabricat dintr-un material subțire și foarte flexibil. Aceasta înseamnă că, dacă porți acest tricou, ai exact același sentiment ca atunci când porți un tricou clasic din poliester sau bumbac de înaltă calitate. Unitatea de control mini este disponibilă în partea de jos a tricoului, cu ajutorul căreia puteți opri și porni cu ușurință panoul cu text LED. Când este pornit, bluetooth-ul este activat automat și panoul LED se aprinde.

CUM ESTE ALIMENTAT PANELUL LED ȘI CÂT TIMP LUMINEZĂ?

Panoul LED este alimentat de o baterie încorporată și durează la o încărcare timp de aproximativ 6 ore. Încărcarea se face prin portul USB după conectarea la computer printr-un adaptor standard de 5V sau cablu USB.

CUM POT CURĂȚA TRICOUUL LED?

Tricoul cu text LED poate fi, de asemenea, spălat în mașina de spălat, dar înainte de aceasta este necesar să deconectați componentele electronice individuale, pe care pur și simplu le scoateți din tricou și le reintroduceți după spălare și uscare.

PANELUL TEXTULUI LED DE PE TRICOU ESTE BINE VISIBIL CHIAR ÎN ZIUA ZILEI?

Da! Panoul cu text LED al tricoului este un material electroluminiscent care utilizează LED-uri cu luminozitate ridicată. Aceasta înseamnă că textul programat este încă vizibil în lumină, noaptea impresia este și mai eficientă.

Conținutul pachetului:

1x tricou cu LED
1x cablu USB
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Milan

Tricou cu LED RGB color programabil Gluwy prin smartphone (iOS / Android) - Multicolor

- funcționalitate,
- Efect pentru alții, bun pentru petrecere.
- Posibilitate de imagini/animatii personalizate. Aplicație mobilă în curs.
Mărimea tricoului puțin mai mică. Dimensiunile sunt insa trecute in tabelul cu marimi, asa ca am comandat marimea pe masura (cu o marime mai mare decat o port in mod normal) si a fost OK.

Adolescentul talentat a fost foarte mulțumit. Cu siguranță vom cumpăra acest cadou pentru altul.

Tradus din: cs