T-shirt LED cu text programabil prin Smartphone - GLUWY

Codul: 01-102
U$93.50 Preț fără TVA: U$77.92
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Tricoul LED cu text programabil prin Smartphone - GLUWY cu posibilitatea de a programa orice mesaj de derulare, animație sau efecte.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tricoul LED cu text programabil prin Smartphone - GLUWY cu posibilitatea de a programa orice mesaj de derulare, animație sau efecte . Singura limitare va fi imaginația voastră. Fiți diferit și creați un tricou original pentru uzul cotidian . Vă aducem un tricou digital revoluționar , cu LED-uri mici, care sunt conectate cu o aplicație mobilă care vă oferă un control complet asupra tricoului și depinde de mesajul pe care îl veți programa.

Este o noutate care aduce un mod unic de a fi diferit și, în același timp, de a atrage atenția, dar, în principal, să nu fie obișnuit. Tricoul a fost creat pentru a sparge limitele creativității dvs. digitale , astfel încât să puteți merge pe străzi în fiecare zi într-un tricou unic . De asemenea, potrivită pentru activități promoționale - dacă afacerea dvs. dorește să crească gradul de conștientizare a mărcii , textele noastre LED T-shirts sunt un plus extraordinar pentru strategia dvs. de marketing. Ele sunt instrumente eficiente de marketing pentru promoții și se disting cu adevărat în mulțime de oriunde le folosiți!

Cu LED-ul programabil GLUWY T-Shirt este un instrument de marketing excelent pentru a vă promova activitățile de afaceri.

T-shirt cu afișaj LED bluetootha condus tricou cu text bluetooth programabil

Doar descărcați o aplicație mobilă (suport pentru sistemul de operare Android) pe telefonul smartphone și puteți începe o distracție. După ce împerecheați tricoul digital cu telefonul smartphone prin bluetooth, aveți mai multe funcții de programare pentru tricouri. Puteți să programați orice text , să desenați o imagine , să alegeți una dintre animațiile oferite sau să activați un egalizator muzical care va fi activ pe baza capturilor de sunete din jurul telefonului smartphone.

Scrieți textul care trebuie afișat sau desenați graficul pe telefonul smartphone

Tricou cu text programabil prin bluetoothbluetooth text t-shirt

Selectați animația sau activați egalizatorul de muzică

Tricou cu text programabilLed tricou cu bluetooth programabil

Tricoul este reîncărcabil cu un conector micro USB convențional, deci nu va fi o problemă să îl încărcați oricând și oriunde. Producătorul recomandă încărcarea tricoului cu aproximativ 75 de minute înainte de utilizare. Tricoul digital unic oferă, de asemenea, o uzură confortabilă , deoarece este fabricat din poliester de calitate 100%, ceea ce confirmă impermeabilitatea acestuia și, prin urmare, nu este o problemă pentru umezeală.

Tricouri cu LED-uri GLUWY - o nouă dimensiune a tricourilor de înaltă tehnologie, concepute pentru toți oamenii care au propriul lor stil și care doresc să fie diferiți.

gheață modă gheață

Caracteristici:

la care se adauga Programabilitate - text, animații, desene, egalizator activ
la care se adauga Control prin aplicația mobilă
la care se adauga Reîncărcabilă cu micro USB
la care se adauga Îmbrăcăminte confortabilă
la care se adauga Rezistent la apă

bluettoth proprietăți programabile truc

Specificații:

Alimentare: DC 5V
Dimensiuni panouri LED: 240 mm x 73 mm
Numărul de LED-uri: 210
Built-in baterie Li-ion: 500 mAh (cu durată de 6-8 ore)
Numărul de rânduri: 7
Culoare LED: alb
Culoarea tricoului: negru
Material de tricou: 100% Poliester

table tricouri mesaj de masă

FAQ

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Tehnologia electroluminescentă este utilizată aici. Panoul LED este realizat din material subțire și foarte flexibil. Acest lucru înseamnă că, dacă purtați acest cămașă, aveți exact același sentiment ca atunci când purtați un tricou clasic de poliester. Unitatea de control mini este disponibilă în partea de jos a tricoului, unde puteți porni și dezactiva cu ușurință panoul LED de text. Când este pornit, bluetooth va fi activat automat și panoul LED se va aprinde.

CUM ESTE PANUL LED-UL PUTERNIC, SI CUM POT FI LUMINA LUMINOASA?

Panoul LED este alimentat de o baterie încorporată de 500mAh și o singură încărcare poate străluci până la șase ore. Încărcarea se face prin portul USB atunci când este conectat printr-un adaptor convențional de 5V sau prin cablu USB la computer.

CUM VĂ CURĂ LED-ul T-SHIRT?

Tricoul LED poate fi curățat cu ușurință, dar poate fi spălat doar cu mâna. Nu este nevoie să deconectați componentele electronice, acestea fiind adaptate pentru contactul cu apa.

ESTE PANOUL TEXT CU LED-URI PE T-SHIRT VISIBIL ÎN LUMINA DE ZI?

Da! Panoul de text LED al tricoului este fabricat din material electroluminiscent, folosind LED-urile puternice. Aceasta înseamnă că textul programat este încă vizibil în lumina zilei, iar noaptea este impresia și mai eficientă.

Pachetul contine:

1x T-shirt LED programabil
1x cablu USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (4)

99%