Monitorizarea camerei IP IP pentru uz casnic iCam Plus - 8 IR LED + un unghi de vizualizare rotativ de 360 ​​°

Codul: 52-003
1.245,00 lei 945,00 lei Preț fără TVA: 787,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Monitorizarea camerei IP IP pentru uz casnic iCam Plus - 8 IR LED + un unghi de vizualizare rotativ de 360 ​​°, are o gamă largă de utilizări.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Monitorizarea camerei IP IP pentru uz casnic iCam Plus - 8 IR LED + un unghi de vizualizare rotativ de 360 ​​°, are o gamă largă de utilizări. Camera dispune de vizibilitate de noapte IR până la distanță de 5m, senzor de mișcare PIR și doi senzori de sunet. Dispune de o streaming audio și video încorporată în două direcții și este în calitate HD, ceea ce permite utilizarea acestuia ca monitor pentru copii sau camera PET interactivă pentru animalele de companie. La fluxul live puteți utiliza zoom digital 4x. Este un sistem de securitate care se instalează automat și este destinat utilizării în interior. Camera este potrivită în principal pentru gospodării, pentru a monitoriza casa, apartamentul, copii și animalele de companie, dar poate fi folosită și în birou sau în orice alt loc unde doriți să aveți o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă.

Unghiul camerei IP IP 360 plus

Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo cu suportul sistemului de operare Android și iOS din Google Play, vă veți îndruma prin instalarea camerei IP. Aplicația conține diverse setări de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile dvs. Cu aplicația este dispozitivul asociat cu un router WiFi, iar sistemul de securitate este activat. Camera memorează până la 4 rețele WiFi diferite , deci nu este o problemă cu transferul și schimbarea locului de utilizare . Este posibil să conectați alte camere de la Amaryllo la o aplicație. Veți fi asigurat mai multe camere și puteți comuta între camere.

Unghiul de vizualizare a camerei IP plus 360

Comunicările complete sunt furnizate prin criptare de 256 de biți neasigurabile. Calitatea, siguranța și viteza de transmitere a video și audio sunt, prin urmare, la cel mai înalt nivel. Prin intermediul aplicației puteți viziona transmiterea live a camerei în rezoluție HD 1280x720. Când distorsionați senzorul audio sau senzorul de mișcare, aparatul foto declanșează alarma strălucitoare, pornește iluminarea cu LED-uri luminoase și veți primi notificări de mesaje și imagini prin intermediul aplicației pe telefonul mobil. Puteți începe transmiterea live pentru a vedea ce se întâmplă. După setare, puteți salva videoclipurile sau fotografiile în memoria încorporată de 32 GB. Sistemul audio în două direcții vă permite să comunicați de la distanță. Camera are un motor încorporat , care îi permite să se deplaseze până la 360 °, permițându-vă să monitorizați întreaga cameră în care este instalată camera. Funcția opțională care îmbunătățește calitatea imaginii este compensarea luminii de fundal.

Monitorizarea camerei IP de acasă plus animalele

Aparatul de securitate IP de acasă este alimentat în permanență prin adaptor micro USB și AC / DC. Consumul de energie este minim de numai 2A / 5V astfel încât, dacă este necesar, puteți să- l alimentați prin POWERBANK în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică. Compania Amaryllo oferă posibilitatea stocării externe reglabile pe serverele sale . Acesta oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor de alarmă. Fiecare alarmă este înregistrată în lungime de 10 secunde și salvată pe un spațiu de stocare extern. Acest lucru este suficient pentru a afla ce sa întâmplat și a avea dovezi video. Amaryllo oferă, de asemenea, opțiunea de a activa serviciul de 30 de zile sau de 365 de zile, care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipuri și fotografii. Setul include funcțiile suplimentare. Pachetul poate fi testat într-o versiune de încercare de 30 de zile. Activarea serviciului este furnizată în patru pași simpli, folosind instrucțiunile și codul QR. Acest serviciu furnizat de Amaryllo este taxat. Google oferă spațiu de stocare gratuit de 15 GB și îl puteți conecta prin intermediul aplicației și al contului dvs. Google.

Caracteristicile bermudian ale

Caracteristici:

la care se adauga Cameră IP de securitate wireless cu IR Night Vision
la care se adauga Unghi de vizualizare până la 360 °
la care se adauga Senzor PIR și 2x audio cu transmisie audio în două direcții
la care se adauga Utilizarea cartelelor microSD de până la 32 GB
la care se adauga Suport pentru sistemul de operare Android și iOS
la care se adauga Trimite notificări despre întreruperea telefonului dvs. mobil

Specificații:

Senzor de imagine: 1/4 "CMOS
Rezoluție: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghiul camerei prin rotirea camerei: 360 °
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: cartele microSD la 32GB
Securitatea video 256 biți de criptare
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon încorporat: Da
Senzor de mișcare: senzor de mișcare PIR
Senzor de sunet: 2x senzor de sunet
Audio: microfon încorporat în două direcții
Trimiterea notificărilor către dispozitiv, mesaj și imagini: Da
IR viziune de noapte: 8x IR LED
Alimentare: sursă de alimentare de 2A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conectare prin POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimensiuni: 80x80x80 mm
Temperatura de operare: 0-35 ° C
Greutate: 222 grame

Conținut:

1x cameră IP de securitate IP
1x cablu micro USB
1x adaptor AC / DC
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă