Adaptor AC / DC USB cu cameră FULL HD + WiFi + Night Vision + suport pentru micro SD de 128 GB

Codul: 10-149
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Adaptor AC / DC USB cu cameră FULL HD + Wi-Fi + Night Vision + suport pentru micro SD de 128 GB, este un încărcător complet dotat cu o cameră perfect ascunsă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Adaptorul AC / DC USB cu cameră FULL HD + Wi-Fi + Night Vision + suport pentru micro SD de 128 GB, este un încărcător complet echipat, cu o cameră perfect ascunsă pentru o monitorizare neclară. Dispozitivul funcționează ca un încărcător clasic cu un port USB pentru încărcarea telefoanelor mobile, a tabletelor sau a altor dispozitive, astfel încât nimeni să nu acorde mai multă atenție că ar putea fi o cameră de spionaj. Obiectivul camerei este ascuns în spatele plexiglasului întunecat (unde LED-urile 16x NIGHT sunt ascunse, dar nu luminează la fel ca LED-urile clasice IR) și cartela de memorie este ascunsă în corpul încărcătorului sub capacul detașabil.

Camera are o caracteristică WiFi care vă permite să împerecheați camera video cu telefonul smartphone prin aplicația "Camwf" (disponibilă pentru iOS, Android) și apoi puteți seta diferite funcții de fotografiere a camerei sau puteți urmări înregistrarea direct de la cameră.

Aplicație mobilă wifi

Camera se activează în modul de așteptare după conectarea adaptorului la rețea și începe să înregistreze video numai când este detectată detecția mișcării. Detectarea mișcării economisește spațiu pe cardul de memorie. Când cardul microSD este plin, cele mai vechi înregistrări sunt suprascrise automat (înregistrare în buclă), ceea ce asigură o funcționare continuă. Înregistrările sunt stocate pe o cartelă micro SD / TF cu o capacitate maximă de până la 128 GB. Camera spion unică este ideală pentru monitorizarea și înregistrarea la locul de muncă sau la domiciliu în timpul absenței dvs.

pinhole camera în adaptor

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Adaptor USB funcțional cu cameră ascunsă
la care se adauga Înregistrare video Full HD
la care se adauga Conexiune WiFi
la care se adauga Sursă de alimentare permanentă
la care se adauga Detectarea mișcării


Specificații:

Formatul video: AVI
Rezoluție video: 1920x1080P
Filmare: 30 fps
Memorie externă: acceptă până la 128 GB micro SD
Detectarea mișcării: da
Tensiune de încărcare: DC-5V
Tip interfata: USB

Conținutul pachetului:

1x adaptor AC / DC cu cameră WiFi
1x manual

Notă importantă

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin intermediul magazinului nostru?

Testează fiecare produs nou în câteva săptămâni și după o inspecție finală este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, tehnologie de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii clienți calificați
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția oferă un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Produsele (cu costuri semnificativ mai mici) pe care le găsiți pot avea același design, dar utilizează componente de calitate scăzută, cum ar fi amplificatoare, baterii etc., care au ca rezultat o versiune ieftină (mai puțin costisitoare) a produsului, astfel încât acestea au un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Pe baza acestui fapt, recomandăm clienților noștri să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%