Cameră ascunsă în detector de fum FULL HD + 1 an de viață a bateriei + LED IR + WiFi + detectare mișcare

Codul: 10-534
795,00 lei Preț fără TVA: 662,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Detector de fum al camerei ascunse cu LED IR + WiFi + detectare mișcare + până la 1 an de viață a bateriei. Cameră de alarmă împotriva incendiilor cu fum cu sunet.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Detector de fum al camerei ascunse cu LED IR + WiFi + detectare mișcare + până la 1 an de viață a bateriei. Camera de alarmă de incendiu de fum cu sunet. Cu un design discret, se potrivește în orice tip de interior , fără ca cineva să știe că este un dispozitiv cu o cameră ascunsă. Camera de alarmă de incendiu este echipată cu o baterie reîncărcabilă încorporată de 5200 mAh , care oferă un mod de așteptare timp de 1 an când este complet încărcat. Camera de spionaj cu detector de fum are un unghi reglabil al obiectivului vertical de 15 ° pentru reglarea precisă a unghiului de vizualizare. Poate fi folosit în fiecare casă, birou, depozit, garaj, căsuță și așa mai departe. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea nerespectată a mediului. Camera de alarmă de incendiu nu are o funcție de detectare a fumului (este doar o imitație a unui senzor de fum).

Aparat de fotografiat cu detector de fum - alarmă spionă cameră de incendiu cu sunet

cameră cu detector de fum

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri în rezoluție Full HD de 1920 x 1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Datorită viziunii nocturne cu LED IR la o distanță de până la 5 metri, veți avea o imagine de calitate chiar și noaptea. Detectorul acceptă conexiunea WiFi și este wireless, ceea ce îi permite să fie plasat direct oriunde în interior. Puteți controla de la distanță toate funcțiile camerei ascunse prin intermediul aplicației disponibile gratuit „CamSC” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Detectorul cu o cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WIFI, care vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului dvs. mobil.

cameră de alarmă de fum

Camera include și o funcție de detectare a mișcării , care este utilizată pentru a începe înregistrarea la captarea mișcării în spațiu. Senzorul are o rază de acțiune de 5 metri. Caracteristică extraordinară datorită căreia nu veți rata nici o fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi capturate numai în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 64 GB . Audio bidirecțional permite comunicarea bidirecțională la distanță - puteți liniști un animal de companie, puteți vorbi cu un copil etc.

camera ascunsa wifi

Detecție mișcare, viziune nocturnă, vizionare video în timp real - țineți evidența a ceea ce se întâmplă în casa dvs.

cameră spion detector de fum

Caracteristici:

PLUS Cameră ascunsă într-un detector de fum
plus Transmisie de imagini WiFi în timp real
plus Durata de viață a bateriei în standby 365 de zile
plus Funcția de detectare a mișcării
plus Viziune LED IR nocturnă de până la 5 metri

Specificații:

Senzor imagine: FULL HD 1920x1080p
Obiectiv: CMOS 2MP
Rezoluție foto: 1920x1080 pixeli
Rezoluție video: 1920x1080 pixeli
Raport cadru: 15 fps
Format de compresie: H.264
Înregistrare în buclă: da
Unghi reglabil al camerei: 15 °
Unghiul de scanare: 145 °
Gama de vedere pe timp de noapte: 5 metri
Detecție mișcare: da, senzor PIR cu o rază de acțiune de 5 metri
Card de memorie: acceptă card Micro SD până la max. 64 GB (nu sunt incluse)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 5200 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Timp de încărcare: 12 ore
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 11,6x11,6x5,2 cm

Conținutul pachetului:

1x detector de fum cu cameră FULL HD
1x cablu USB
1x cititor USB pentru card micro SD
1x Set de șuruburi de montare
1x autocolant 3M
1x Manual

De ce să cumpărăm tehnologie spion prin magazinul nostru?

Suntem un importator și distribuitor direct de tehnologie spion cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și îmbunătățirea produselor le consultăm direct cu producătorul. Fiecare produs inclus în vânzare va trece de controlul calității intrării și numai după aceea va fi clasat la oferta noastră de produse spion.

Testele noastre arată că tehnica noastră vândută este mai eficientă și are o durată de viață mai lungă în comparație cu produsele competitive. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm situația urgent spre satisfacția clienților.

Vânzătorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul utilizării abuzive a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (legea, reglementările tehnice, decretele etc.) pentru funcționarea produselor în țară !!!

AVERTISMENT: Dacă găsiți produse concurente (la un preț semnificativ mai mic) care pot avea același design, dar au folosit componente precum optică, baterii, indiferent dacă acestea pot fi o versiune a produsului cu un cost redus (mai ieftin) , deci au o valoare semnificativă impact asupra calității și vieții generale a produselor . Prin urmare, recomandăm clienților să ia în considerare beneficiile investiției și ale achiziției , având în vedere acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă