Cameră cu cheie Wifi cu rezoluție 4K - Design de lux, cu suport de până la 128 GB micro SD

Codul: 10-188
845,00 lei 695,00 lei Preț fără TVA: 579,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Cameră cu cheie Wifi cu rezoluție 4K - Design de lux, cu suport de până la 128 GB micro SD. Camera spion ascunsă în cheia mașinii este un dispozitiv practic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră cu cheie Wifi cu rezoluție 4K - Design de lux, cu suport de până la 128 GB micro SD. Camera spion ascunsă în cheia mașinii este un dispozitiv practic cu multe funcții. Cu o rezoluție de 3840x2160 și rata de cadru de 25 fps, vă puteți bucura de un videoclip de înaltă calitate, cu sunet în toate condițiile - în timp ce cheia mașinii arată incredibil de lux. Camera video are și o funcție de cameră foto . Aparatul de spion 4 kuxus într-o cheie de mașină elegantă arată ca o telecomandă a mașinii de lux. Camera este încorporată într-o carcasă elegantă și rezistentă și oferă posibilitatea conexiunii WiFi, ceea ce înseamnă că puteți urmări înregistrarea de la distanță oriunde aveți acces la internet. Această mini-cameră este pur și simplu perfectă, doar o potriviți cu cheie - un breloc de lux este inclus. Nimeni nu poate visa vreodată că ai cu tine o cameră video profesională.

Pachetul include și un breloc elegant, multifuncțional, pe care puteți agăța cheia mașinii

Cameră cu cheie Wi-Fi

camera wifi în breloc

Toate acestea sunt ascunse într-o cheie a automobilului lipsită de claritate. Datele sunt stocate pe cardul micro SD / TF până la max. capacitate 128 GB. Camera este alimentată de o baterie încorporată de litiu de 900 mAh reîncărcată prin micro USB. Durata de viață a bateriei pentru o încărcare este de până la 1,5 ore. Cu toate acestea, camera poate fi conectată la un adaptor de rețea USB (nu este inclusă) pentru a înregistra continuu. Camera ascunsă în cheia mașinii acționează ca o unitate flash USB portabilă, atunci când este conectată prin USB la un computer . Uimește-ți împrejurimile în timp ce surprinde evenimentele din jurul tău complet neobservate.

aparat de fotografiat în telecomandă auto 4K

Specificatii tehnice:

Rezoluție - 4K UHD (3840x2160 / 25fps)
WiFi - da
Detectarea mișcării - da
Memorie - card micro SD (nu este inclus)
Capacitatea maximă a cardului micro SD până la 128 GB
Baterie - baterie cu litiu de 900mAh


Conținutul pachetului:

1x Cameră cu cheie auto
1x cablu de încărcare
1x cheie
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

97%