Camera de alarmă cu ceas spion FULL HD + difuzor Bluetooth + LED IR + WiFi și P2P + detectare mișcare

Codul: 10-532
825,00 lei Preț fără TVA: 687,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cameră de alarmă cu ceas spion ascuns FULL HD + WiFi și P2P cu viziune nocturnă și detectare a mișcării și redare muzică - difuzor bluetooth + stație Meteo.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră de alarmă cu ceas spion ascuns FULL HD + WiFi și P2P cu viziune nocturnă și detectare a mișcării și redare muzică - difuzor bluetooth + stație Meteo. Cu designul elegant în negru, se potrivește în orice tip de interior, fără ca cineva să știe că este un dispozitiv cu o cameră ascunsă. Afișajul de înaltă calitate al ceasului cu alarmă asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate chiar și în lumina intensă a zilei. Afișajul ceasului cu alarmă arată ora și data curente, temperatura camerei, puteți seta și o alarmă. Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată de 3000 mAh . Poate fi utilizat în fiecare gospodărie ca un ceas cu alarmă digital complet. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea nerespectată a mediului.

Cameră ascunsă în ceas cu alarmă cu difuzor + Afișare temperatură

Ceas spion

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri în rezoluție Full HD de 1920x1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Datorită viziunii nocturne cu LED IR la o distanță de până la 5 metri, veți avea o imagine de calitate chiar și noaptea. Ceasul deșteptător digital acceptă conexiunea P2P și WiFi și este wireless, ceea ce îi permite să fie amplasat direct oriunde în interior. Puteți controla de la distanță toate funcțiile camerei ascunse prin intermediul aplicației disponibile gratuit „TinyCam” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Ceasul deșteptător cu o cameră poate fi conectat la un router de acasă prin WIFI, care vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului dvs. mobil.

cameră în ceas cu alarmă

Ceasul deșteptător digital include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării , care este utilizată pentru a începe înregistrarea la captarea mișcării în spațiu. Senzorul are o rază de acțiune de 5 metri. Caracteristică extraordinară datorită căreia nu veți rata nici o fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi capturate numai în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Dispozitivul servește și ca player de muzică. Are două sloturi pentru carduri micro SD - unul este utilizat pentru înregistrarea video, celălalt pentru redarea muzicii. Conexiunea Bluetooth face, de asemenea, ceasul cu alarmă un difuzor portabil, doar împerecheați telefonul cu un ceas cu alarmă și puteți reda instantaneu muzica preferată.

cameră ascunsă acasă

Audio bidirecțional permite comunicarea bidirecțională la distanță - puteți liniști un animal de companie, puteți vorbi cu un copil etc.

camera de securitate la domiciliu

Viziune nocturnă - datorită luminii cu LED IR încorporate, veți capta o imagine perfectă chiar și în întuneric complet până la o distanță de până la 6 metri

supravegherea secretă a gospodăriei

Acest ceas cu alarmă elegant, cu o cameră ascunsă, funcționează și ca difuzor Bluetooth portabil sau player mp3 de pe un card micro SD

cameră secretă în dormitor

Caracteristici:

PLUS Cameră ascunsă în ceasul cu alarmă digitală
plus Transmisie video WiFi și P2P în timp real
plus Difuzor Bluetooth + player mp3 de pe cardul de memorie
plus Afișarea temperaturii
plus Funcția de detectare a mișcării
plus Viziune LED IR nocturnă de până la 6 metri

Specificații:

Senzor imagine: HD 1280x720p
Obiectiv: 1MP CMOS
Rezoluție video: 1280x720 pixeli
Raport cadru: 15 fps
Formate de compresie: H.264
Unghiul de scanare: 120 °
Redarea muzicii de pe cardul micro SD: da
Difuzor Bluetooth: da
Indicator temperatura camerei: da
Gama de vedere pe timp de noapte: 6 metri
Detecție mișcare: da, senzor PIR
Card de memorie: acceptă card Micro SD până la max. 128 GB (nu sunt incluse)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 3000mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth: da
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 82x82x81 mm

Conținutul pachetului:

1x ceas cu alarmă digitală cu cameră HD
1x cablu USB
1x cititor USB pentru card micro SD
1x adaptor
1x Manual

Notă importantă

De ce să cumpărăm o tehnologie spion prin intermediul magazinului nostru electronic?

Testăm fiecare produs nou în câteva săptămâni și după o inspecție finală este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare de pe piață, dar oferim doar produse testate de noi - produse spion de calitate și fiabile
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt clienți mulțumiți
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse spion (camere spion, echipamente spion) de peste 10 ani de experiență
Sfaturi de specialitate la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim garanție de 24 de luni pentru toate produsele și returnare gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii calificate pentru clienți
În caz de revendicare, încercăm să reducem timpul de procesare la minimum (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția oferă un schimb cu o piesă nouă

NOTĂ: C produse ompeting (cu costuri semnificativ mai mici) pe care le găsiți pot avea același design, dar acestea folosesc componente de calitate scăzută , cum ar fi amplificatoare, baterii, etc care au ca rezultat într - o versiune low - cost (mai puțin costisitoare) a produsului, deci au un impact semnificativ asupra calității totale și asupra duratei de funcționare. Pe baza acestui fapt, recomandăm clienților noștri să ia în considerare profitabilitatea investițiilor și achiziția conform acestui fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă