Camera detectoare de fum Wifi + FULL HD cu LED IR de aproape

Codul: 10-185
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Camera de detectare a fumului Wifi + FULL HD cu LED nigh IR este o cameră ascunsă spion, pentru vizualizarea de la distanță (Android / iOS) va garanta securitatea.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Fum aparat de fotografiat detector Wi - Fi + Full HD cu LED - uri IR este aproape spion camera ascunsa pentru vizualizare de la distanță (Android / iOS) va garanta securitatea și controlul zonei monitorizate , fie acasă sau într - un local de lucru. Camera ascunsă de spion - păstrați o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în spațiul pe care doriți să îl monitorizați. În zilele noastre, este important să ne protejăm confidențialitatea și ceea ce iubim. Camerele convenționale sunt încă utilizate frecvent, dar uneori nu dorim ca camera să fie vizibilă sau prea vizibilă. Această cameră ascunsă este amplasată într-o imitație a senzorului de fum , care vă asigură că nimeni nu o va observa și veți înregistra tot ceea ce aveți nevoie. Spionează camera ascunsă pe care o puteți cumpăra online la un preț bun direct de la magazinul nostru.

Camera ascunsă în apartamentul dvs. are, de asemenea, avantajul vizionării și monitorizării, de exemplu animalele de companie sau copiii în timp ce sunteți la serviciu - nu acționează la fel de distractiv ca și camerele convenționale și datorită designului său se încadrează perfect în cameră. Datorită unghiului de înregistrare la 90 de grade și montarea pe perete, aparatul foto surprinde mult mai multe imagini decât dacă ar fi fost pus de exemplu pe masă. De asemenea, înregistrează videoclipuri cu audio și acceptă carduri micro sd de până la 32 GB.

Detector de fum ascuns - monitorizare online a animalelor, casei, conferințelor sau copiilor prin WiFi.

Detector de fum ascuns

Cel mai mare avantaj este că această cameră video are WiFi . Vă puteți conecta la acesta prin aplicația disponibilă atât pentru Androi cât și pentru iOS și puteți urmări cu ușurință ce se întâmplă oriunde aveți acces la internet . De asemenea, puteți modifica setările camerei sau puteți salva imagini sau videoclipuri direct pe telefonul mobil. Camera spion înregistrează videoclipuri în Full HD - puteți, de asemenea, să schimbați rezoluția camerei în setările prin intermediul telefonului mobil, ceea ce poate salva datele în timp ce urmăriți fluxul live. Viziunea nocturnă IR îmbunătățește vizibilitatea în condiții de lumină proastă, astfel încât puteți vedea exact ce se întâmplă chiar și fără lumină de zi. Camera din detectorul de fum înregistrează materialul pe o placă micro SD de până la 32 GB. Camera poate funcționa 1,5 ore când este complet încărcată - dar are marele avantaj că poate fi alimentată și direct de la sursa de alimentare , astfel încât este limitată doar de dimensiunea cardului de memorie.

Cameră discretă ascunsă în imitația senzorului de fum.

camera ascunsă în senzorul de fum

Specificatii tehnice:

Rezoluție - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Format video - AVI
Compresie - H.264
Unghiul de fotografiere - 90 de grade
Detectarea mișcării - până la 6 metri
Min. iluminare: 0,05lux
Timpul maxim de înregistrare - până la 2 ore
Tipul de memorie - Micro SD card (nu este inclus)
Capacitate maximă micro SD: 32 GB
Capacitatea bateriei: 2000mah
Consumul de energie: 260mah / 3,7V

Conținutul pachetului:

1x Cameră foto în senzor de fum
1x cablu
1x adaptor
1x șină de montare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
asdcaqaw

Există o cameră

Instalare simplă
Vedere nocturnă
Poză grozavă
Urmărire prin aplicație
Nu are

O soluție excelentă pentru o companie sau acasă. Este discretă și datorită faptului că este plasată sus, captează foarte mult. Nimeni nu va recunoaște că este o cameră

Tradus din: sk