Cameră FULL HD cu cheie USB cu suport Wifi P2P + detectarea mișcării + suport micro SD de până la 128 GB

Codul: 10-634
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Cameră FULL HD cu cheie USB cu suport pentru monitorizare la distanță Wifi P2P + detectarea mișcării + suport micro SD de până la 128 GB și baterie de 3,7 V 700 mah.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră FULL HD cu cheie USB cu suport pentru monitorizare la distanță Wifi P2P + detectarea mișcării + suport micro SD de până la 128 GB și baterie de 3,7 V 700 mah. Mini cameră wifi cu detectarea mișcării într-o cheie USB. Această cameră este folosită pentru a monitoriza imaginea online de pe mobil oriunde v-ați afla. Are rezoluție video Full HD (1920x1080px) și vizionare LIVE stream .

Controlul acestei mini camere este absolut simplu - cu un singur buton . Tot ce trebuie să faceți este să asociați camera Wi-Fi la rețeaua Wi-Fi de acasă, iar prin intermediul aplicației, care poate fi descărcată pentru telefoanele Android și iPhone , puteți urmări transmisiunea în direct în fața obiectivului camerei. O unitate flash USB cu o cameră este folosită nu numai pentru a vă transfera datele, ci și pentru a înregistra discret un videoclip cu sunet oriunde aveți nevoie.

mini camera wifi in stick usb

Înregistrarea înregistrărilor cu sunet este posibilă pe un card de memorie cu un suport maxim de până la 128 GB. Puteți înregistra înregistrări continuu sau, atunci când este detectată mișcare, înregistrarea este posibilă chiar și în timpul încărcării. Dacă doriți să vă asigurați casa, biroul, depozitul sau să vă monitorizați copilul, această mini cameră Wi-Fi cu detectarea mișcării într-un stick USB este o alegere excelentă. Este discretă, are dimensiuni miniaturale, este ușor de transportat și principalul avantaj este că este o cameră Wi-Fi ascunsă care servește și ca cameră de securitate pentru securitatea casei tale.

live stream camera wifi usb flash drive

Această mini cameră de buzunar poate fi utilă pentru înregistrarea discretă a prelegerilor la școală, înregistrarea ascunsă a întâlnirilor sau pentru detectarea unui hoț la birou. Pe lângă designul modern, acest bliț al camerei are și opțiunea de a începe automat înregistrarea atunci când este detectată mișcare, sau opțiunea de control de la distanță a camerei încorporate dintr-o aplicație mobilă.

Înainte de utilizare, unitatea USB trebuie mai întâi încărcată conectând-o la un PC sau la un adaptor USB de rețea și inserând un card micro SD în ea. Instalați aplicația „HDlivecam” , care este disponibilă ca descărcare gratuită din Play Store (Android) sau AppStore (iOS) și veți avea acces la setările complete ale camerei WiFi încorporate. Unitatea flash USB cu o cameră are o funcție de detectare a mișcării , de ex. de îndată ce dispozitivul detectează mișcare, te avertizează printr-o notificare și realizează o înregistrare video.

Unitate flash USB cu cameră

Pentru a descărca datele obținute, trebuie doar să conectați unitatea flash la portul USB al computerului dvs., unde va apărea ca un disc amovibil obișnuit. Ulterior, puteți efectua toate operațiunile necesare cu fișierele înregistrate (ștergere, copiere, mutare, redare). O unitate flash USB cu o cameră poate fi folosită chiar și fără a fi necesară instalarea unei aplicații mobile, prin deplasarea manetei în poziția corespunzătoare, dispozitivul va începe apoi înregistrarea video. Pentru a viziona doar fluxul video live prin aplicația mobilă fără a fi nevoie să salvați înregistrările, nu este necesar să introduceți un card de memorie SD.

cameră ascunsă în înregistrare wifi pe stick usb

Proprietăți:

Cameră video Full HD 1920x1080p
Începeți înregistrarea când este detectată mișcare
Inregistrare video cu detectie de miscare
Înregistrare video la distanță fără fir prin APP
Transmite video online live pe smartphone
Înregistrare video în buclă
Data și ora sunt sincronizate automat
Video live simultan pe mobil
Redare video pe mobil
Un buton glisant
Suport card TF (Micro SD), max. 128 GB


Specificații:

Rezoluție: 1920 x 1080p
Dimensiunea fișierului video: aproximativ 1MB-40MB pe minut
Alimentare: baterie polimer litiu-ion de 3,7 V 700 mAh
Durata de viață a bateriei: timp de lucru video de până la 120 de minute
Redare video: redare pe un computer sau mobil
Caracteristici suplimentare: alerte de mișcare
Transmitere live
Conexiune wireless (wifi, suport AP și observare de la distanță)
Suport card TF: Maxim 128 GB
Dimensiuni: 89 x 29 x 10,5 mm
Greutate: 36 g

Conținutul pachetului:

1x unitate flash USB
1x manual

alertează tehnicianul spion

De ce să cumpărați echipament de spionaj de la noi?

Testăm fiecare produs nou timp de câteva săptămâni și abia după inspecția finală este pus în vânzare
Prin urmare, oferta noastră nu este cea mai mare de pe piață , dar oferim doar produse de spionaj de calitate și fiabile pe care le-am testat.
Nu suntem cei mai ieftini , dar clientii nostri sunt clienti multumiti . De asemenea, puteți vedea recenziile lor pe Heureka.cz
Experiență de lungă durată în vânzarea de produse spion ( camere spion , tehnologie spion) mai mult de 12 ani de experiență
Sfaturi de specialitate în timpul instalării sau configurării produsului (prin telefon sau e-mail)
Oferim o garanție de 24 de luni pentru toate produsele și returnări gratuite în 14 zile de la livrare
Manual ceh detaliat pentru utilizare inclus în pachet
Garanție calificată și service post-garanție , așa că cu siguranță nu se termină cu vânzarea
În cazul unei reclamații , încercăm să reducem timpul de procesare la minimum (de obicei 7-14 zile) . Daca produsul nu este functional, solutia este sub forma unui schimb cu o piesa noua

ATENȚIE: Dacă găsiți produse concurente (cu un preț semnificativ mai mic) , care pot avea un design identic, dar componentele folosite precum amplificatoare, baterii etc. pot fi o versiune low cost (mai ieftină) a produsului , adică au un efect semnificativ asupra calității generale și duratei de viață a produselor. Prin urmare, recomandăm clienților să ia în considerare beneficiile investiției și achiziționării având în vedere acest fapt.

!!! Vânzătorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul utilizării greșite a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (lege, reglementări tehnice, decrete etc.) pentru operarea produselor în țara dată !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

96%
96%
Richard Evok

Cameră USB

Prelucrare de calitate
Amplasarea discretă a camerei
Transmitere imagini de calitate
Difuzare în direct

Produs grozav, il recomand tuturor celor care au nevoie sa inregistreze discret un videoclip

Tradus din: sk