Camera panoramică de 360 ​​° cu rezoluție HD + LED-uri IR

Codul: 10-150
695,00 lei Preț fără TVA: 579,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera panoramică de 360 ​​° cu rezoluție HD + LED-ul IR vine cu o vedere a ochiului de pește, datorită căruia asigură o monitorizare pe scară largă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera panoramică de 360 ​​° cu rezoluție HD + LED-ul IR vine cu o vedere a ochiului de pește, datorită căruia asigură o monitorizare pe scară largă. Nu există zone moarte, ci o acoperire completă a spațiului de aproximativ 100m2, astfel încât să acoperiți fiecare unghi de vedere. Pentru o zonă de acoperire atât de largă, veți avea nevoie de cel puțin 4 camere comune, dar datorită camerei noastre panoramice de 360 ​​° veți economisi o mulțime de bani.

Camera spion 360

Aparatul foto acceptă WiFi care permite instalarea ușoară pe perete sau tavan și opțiunea de a controla prin intermediul unui telefon mobil. Doar descărcați aplicația mobilă "V380" (iOS, Android) în telefonul smartphone, împerecheați ambele dispozitive și începeți să vizionați imaginea în timp real. Camera de securitate poate fi conectată la un router acasă prin WiFi sau Hot Spot, permițându-vă să vizualizați fotografia oricând și oriunde folosind telefonul mobil. Imaginea scanată a aparatului foto poate fi editată prin deplasarea degetului pe telefonul smartphone pentru a seta unghiul ideal sau aveți la dispoziție până la 5 moduri de afișare . Fiecare mod face ca camera panoramică să fie ideală pentru utilizarea în interior.

360 de grade camera panormatica

Camera panoramică are, de asemenea , detectare a mișcării , astfel încât veți fi întotdeauna alertat la telefonul dvs. mobil dacă se produce o mișcare în spațiu. Abilitatea de a seta o alarmă sonoră pe cameră pentru a avertiza oaspeții nedorite și a avertiza că zona este monitorizată. Modul perfect cum să aveți întotdeauna o locuință securizată , un birou, un magazin sau un garaj în timpul absenței dvs. Camera nu are probleme cu condiții slabe de iluminare sau chiar în întuneric absolut, datorită luminii cu LED-uri în infraroșu . Încă menține aceeași calitate HD a imaginii și asigură vizibilitate pe timp de noapte până la 9 metri .

Camera de securitate 360

Camera oferă și comunicații bidirecționale, deoarece are încorporat un microfon și un difuzor de înaltă sensibilitate. Puteți asculta în timpul vizionării și, în același timp, prin intermediul telefonului mobil, puteți vorbi cu bebelușul sau cu animalele de companie în timp ce vă aflați la serviciu. Înregistrările înregistrate vor trece prin compresia H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi vor fi stocate pe un card micro SD cu suport de până la 32 GB (nu sunt incluse). Dacă memoria cardului SD este plină, va începe înregistrarea într-o buclă și va suprascrie cele mai vechi înregistrări, astfel încât să păstrați imaginile curente.

camera panormatică

Caracteristici:

la care se adauga Full HD în timp real
la care se adauga Comunicare bidirecțională
la care se adauga Detectarea mișcării și alerta automată
la care se adauga Înregistrare în buclă
la care se adauga Conexiune WiFi
la care se adauga Vizibilitate IR de noapte

Specificații:

Rezoluție video: HD 1280 x 960
Audio: microfon încorporat și difuzor
Memorie: acceptă carduri micro SD de până la 32 GB
Temperatura de funcționare: -10 ~ 50 ° C în interior
Suport pentru sistem: iOS 6.0 sau versiuni ulterioare, Android 4.0 sau o versiune ulterioară.
Dimensiuni: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Greutate: 60 g

Conținutul pachetului:

1x cameră panoramică de 360 ​​°
1x cablu USB
1x adaptor de curent alternativ 220V / USB
1x Accesorii de montare
1x autocolant 3M
1x pachet cu 2 șuruburi
1x Manual de utilizare

avertizare

De ce să cumpărați o tehnologie de spionaj prin magazinul nostru?

Testează în fiecare săptămână câte un produs nou și după ce inspecția finală este inclusă în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți.
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj ( camere de supraveghere , echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii clienți calificați
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). În cazul în care mărfurile nu funcționează, soluția este prevăzută cu un schimb pentru o nouă piesă

NOTĂ: Dacă găsiți produse concurente (cu costuri mult mai mici) care ar putea avea același design, dar componentele folosite, cum ar fi amplificatoarele, bateriile etc., pot fi versiuni ieftine ale produsului, astfel încât acestea să aibă un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Recomandăm clienților să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea, de asemenea, în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă