Camera spion Power Bank ascunsă în baterie de 2800mAh + WiFi + P2P + detectare mișcare

Codul: 10-529
775,00 lei Preț fără TVA: 645,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Camera spion Power Bank ascunsă în capacitatea bateriei de 2800mAh + WiFi + P2P + detecție mișcare și lumină albă LED.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera spion Power Bank ascunsă în capacitatea bateriei de 2800mAh + WiFi + P2P + detecție mișcare și lumină albă LED. Cu designul elegant în negru, se potrivește în orice tip de interior, fără ca cineva să știe că este un dispozitiv cu o cameră ascunsă.   Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată de 2800 mAh , care poate servi ca o bancă de putere completă pentru reîncărcarea unui telefon mobil utilizând două ieșiri USB. Poate fi folosit în orice casă sau birou. Fără îndoială, cea mai importantă și utilă funcție este monitorizarea nerespectată a mediului.

Camera spion Power Bank 2800mAh

cameră ascunsă în powerbank

Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri în rezoluție Full HD de 1920x1080 cu sunet , adică suficient pentru fotografii detaliate. Această cameră discretă acceptă conexiuni P2P și WiFi - wireless, ceea ce îi permite să fie plasat direct oriunde în interior. Puteți controla de la distanță toate funcțiile camerei ascunse prin intermediul aplicației disponibile gratuit „HDSmartIPC” pentru smartphone-uri (iOS, Android) prin intermediul căreia puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei. Camera poate fi conectată la un router de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde prin intermediul telefonului dvs. mobil.

Camera spion Power Bank

Camera include și o funcție de detectare a mișcării , care este utilizată pentru a începe înregistrarea la captarea mișcării în spațiu. Caracteristică extraordinară datorită căreia nu veți rata nici o fotografie importantă, deoarece fotografiile vor fi capturate numai în timpul activității. Înregistrările capturate sunt supuse compresiei H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB .

Camera ascunsă Power Bank cu detecție de mișcare

camera ascunsa power bank

Caracteristici:

PLUS Cameră ascunsă într-o bancă de putere
plus Transmisie video WiFi și P2P în timp real
plus Baterie reîncărcabilă de 2800mAh
plus Funcția de detectare a mișcării
plus Banca de alimentare cu 2 ieșiri USB și lumină LED

Specificații:

Senzor imagine: FULL HD 1920x1080p
Obiectiv: 1MP CMOS
Rezoluție video: 1920x1080 pixeli în telefon și 1080x720 pixeli înregistrare pe un card micro SD
Raport cadru: 20 fps
Format de compresie: H.264
Unghiul de scanare: 120 °
Detecție mișcare: da, senzor PIR + mesaje de avertizare
Card de memorie: acceptă card Micro SD până la max. 128 GB (nu sunt incluse)
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu de 2800mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
P2P: autonomie 30 m
Lumină LED: da, controlată prin APP
Încărcare: cablu micro USB
Dimensiuni: 11,3x6x1,4 cm

Conținutul pachetului:

1x Power Bank cu cameră FULL HD
1x cablu USB
1x adaptor
1x cititor USB pentru card micro SD
1x clip
1x Manual

De ce să cumpărăm tehnologie spion prin magazinul nostru?

Suntem un importator și distribuitor direct de tehnologie spion cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și îmbunătățirea produselor le consultăm direct cu producătorul. Fiecare produs inclus în vânzare va trece de controlul calității intrării și numai după aceea va fi clasat la oferta noastră de produse spion.

Testele noastre arată că tehnica noastră vândută este mai eficientă și are o durată de viață mai lungă în comparație cu produsele competitive. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm situația urgent spre satisfacția clienților.

Vânzătorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul utilizării abuzive a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (legea, reglementările tehnice, decretele etc.) pentru funcționarea produselor în țară !!!

AVERTISMENT: Dacă găsiți produse concurente (la un preț semnificativ mai mic) care pot avea același design, dar au folosit componente precum optică, baterii, indiferent dacă acestea pot fi o versiune a produsului cu un cost redus (mai ieftin) , deci au o valoare semnificativă impact asupra calității și vieții generale a produselor . Prin urmare, recomandăm clienților să ia în considerare beneficiile investiției și ale achiziției , având în vedere acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă