Camera Wifi în ochelari de soare HD cu posibilitatea de streaming LIVE prin Internet

Codul: 10-119
675,00 lei Preț fără TVA: 562,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Camera Wifi în ochelari de soare HD cu suport pentru carduri microSD cu o capacitate de până la 64 GB de vizionare a fluxurilor live pe internet.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră Wifi în ochelari de soare HD cu suport pentru cartele microSD de până la 64GB și posibilitatea de a viziona streaming LIVE prin internet. Toate aceste caracteristici fac aparatul foto în ochelari de soare un dispozitiv ideal pentru înregistrarea de imagini cu sunet oriunde te afli. Dacă aveți nevoie să înregistrați conversația, întâlniri sau doar pentru a înregistra experiențe dintr-o vacanță sau pentru diferite sporturi, aceste pahare cu cameră HD sunt proiectate pentru dvs.

Ochelari elegant cu imagine de calitate HD și posibilitate de streaming LIVE prin Internet.

Paharele Wifi au o conexiune la router sau după crearea unui punct de acces, puteți conecta ochelari la telefonul mobil și la tabletă. La streaming live, patru utilizatori pot fi conectați la ochelarii dvs. și pot viziona transmisiuni live oriunde te afli în lume. Avantajul este că înregistrați exact ceea ce puteți vedea cu mâinile libere, în special în timpul activităților sportive sau în vacanță, unde vă protejează de soare. Ochelarii cu cameră foto pot fi controlați cu aplicația P2PLiveCam prin intermediul rețelei Wi-Fi locale atunci când sunt asociate cu telefonul mobil sau cu tableta. Aplicația acceptă sistemul de operare Android și iOS și poate fi descărcat de pe Google Play sau iTunes. O altă opțiune este să o conectați prin rețeaua locală WiFi la laptop sau PC. Nu este nimic mai ușor și mai practic decât camera integrată în ochelari. Înregistrarea camerei este stocată direct în ochelari de pe cardul microSD de până la 64 GB (nu este inclus).

Ochelari de soare cu aparat de fotografiat HD wifi

Odată asociată cu telefonul sau cu tableta, puteți schimba setările camerei sau ale camerei foto. Puteți alege video HD 1080x720Pat 25fps sau 640x480P la 25fps. Videoclipurile sunt stocate pe cardul microSD în formatul ASF și când sunt înregistrate prin intermediul rețelei WiFi locale sau prin Internet, sunt stocate în format AVI. Înregistrarea de pe cartela pe care o puteți previzualiza în programul VLCPlayer sau SMPlayer. Ochelarii pot fi, de asemenea, utilizări ca o cameră de securitate. Doar puneți-le, de exemplu, pe masă, astfel încât obiectivul să poată monitoriza zona de care aveți nevoie și prin aplicație puteți seta detectarea mișcării. Alarma vă va avertiza prin mesaje imagine când se detectează mișcarea și videoclipul va fi înregistrat pe cartela microSD, apoi îl puteți descărca pe telefonul dvs. mobil. Detectarea mișcării este eficientă până la 6 metri. Live streaming video și înregistrarea video este cu sunet. Microfonul este capabil să înregistreze sunet de până la 4 metri. Aplicația are, de asemenea, o caracteristică care permite înregistrarea ciclică, ceea ce înseamnă că atunci când cardul este plin, acesta elimină automat înregistrările mai vechi și înregistrează altele noi.

Ochelari de soare cu camera HD prin intermediul wifi

Folosind cardul microSD de 64 GB, acesta poate înregistra până la 64 de ore de înregistrare video în rezoluție HD 1280x720P. Built-in baterie are o capacitate de 250mAh pe o singură încărcare și va înregistra 25 de minute de înregistrare. Ochelarii pot fi de asemenea conectați la POWERBANK, permițându-vă să prelungiți durata înregistrării video de către o baterie externă conectată (de exemplu, atunci când capacitatea POWERBANK este de 2500mAh, timpul de înregistrare este de până la 4 ore). Camera cu ochelari de soare poate fi de asemenea conectată la o sursă de alimentare permanentă prin intermediul adaptorului de alimentare USB. Obiectivul are un unghi de vizualizare de 120 °, permițându- vă să monitorizați o zonă mare.  

Ochelarii au, de asemenea, o diodă LED performantă care vă va permite să vă orientați chiar și în întuneric complet. Această iluminare practică vă va aprecia în multe situații.


Caracteristici:

la care se adauga Camera Wifi ascunsă în ochelari
la care se adauga Rezoluție HD cu posibilitatea de streaming LIVE prin Internet
la care se adauga Detectarea mișcării și trimiterea mesajelor de alarmă.
la care se adauga Utilizarea cardurilor microSD de până la 64 GB
la care se adauga Posibilitatea alimentării prin POWERBANK
la care se adauga Conexiune Wifi printr-o rețea locală OR conexiune printr-un router

specificații:

Rezoluția video: 1280x720P la 25fps, 640x480 la 25fps
Audio: înregistrare audio până la 5m
Formatul de înregistrare video: AFS / AVI
Memorie: card microSD de până la 64 GB
Lentilă: CMOS de 2 megapixeli
Unghiul de vizualizare: 120 °
Conexiune: USB
Conectare prin internet: da
Numărul de conexiuni în transmisia în direct: 4 utilizatori
Intervalul de temperatură: -20 până la +60

Conținut:

1x ochelari Wifi cu cameră foto
1x cablu USB
1x CD de instalare
1x manual

Notă importantă

De ce să cumpărați o tehnologie de spionaj prin magazinul nostru?

Testează în câteva săptămâni fiecare produs nou și după ce inspecția finală este inclusă în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți.
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii calificate pentru clienți
În caz de revendicare , încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). În cazul în care mărfurile nu funcționează, soluția este prevăzută cu un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Dacă găsiți produse concurente (cu costuri mult mai mici) care ar putea avea același design, dar componentele utilizate cum ar fi amplificatoarele, bateriile etc. pot fi versiuni ieftine ale produselor, astfel încât acestea să aibă un impact semnificativ Asupra calității totale și a duratei de funcționare. Recomandăm clienților să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea, de asemenea, în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (2)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

lau

ochelari pentru camera wifi

Este posibil să aveți ochelari cu lentile transparente?

Tradus din: it
Cool Mania

Camera Wifi în ochelari de soare HD cu posibilitatea de streaming LIVE prin Internet

Mario Bruchanik răspundere

Salut, doar in acest model: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Tradus din: it
Mir

live streaming

Miroslav Antol răspundere

te rog, cum funcționează fluxul live pe internet? M-ar interesa calitatea imaginii, posibilitatea de conectare la dispozitiv precum si stocarea inregistrarilor. Mulțumesc.

Tradus din: cs
Cool Mania

Camera Wifi în ochelari de soare HD cu posibilitatea de streaming LIVE prin Internet

Pavel Kováčik răspundere

O zi buna,
Fluxul live funcționează prin împerecherea camerei cu routerul dvs. wifi care are acces la internet. Apoi porniți internetul de pe telefonul mobil și după ce porniți aplicația veți ști ce scanează în prezent ochelarii. Daca ochelarii sunt conectati corect la routerul wifi, telefonul mobil nu trebuie sa fie langa ochelari, dar poate fi si in alt oras. Imaginea transmisă în flux este de obicei de o calitate mai scăzută decât o permit ochelarii. Imaginea transmisă în flux poate fi înregistrată prin intermediul aplicației direct pe telefonul mobil, iar ochelarii înregistrează și imaginea la rezoluție maximă (HD 720p) pe cardul de memorie.

Tradus din: cs
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă