Ceas cu alarmă cu cameră FULL HD cu IR LED + WiFi + P2P + Monitorizare aer

Codul: 10-169
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ceasul deșteptător cu cameră FULL HD cu IR LED + WiFi + P2P + monitorizare aer, este completat cu detectarea mișcării și senzori pentru detectarea temperaturii și umidității în spațiu.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ceasul deșteptător cu cameră FULL HD cu IR LED + WiFi + P2P + monitorizare aer , este completat cu detectarea mișcării și senzori pentru detectarea temperaturii și umidității în spațiu. Cu designul său elegant, în culoarea neagră strălucitoare, se potrivește în orice fel de interior, fără ca cineva să observe că este o cameră ascunsă în dispozitiv. Un afișaj de înaltă calitate asigură citirea fără probleme a datelor furnizate, chiar și în lumina naturală intensă.

Ceasul de alarmă digital, cu excepția timpului real, informează și despre temperatură și umiditate

ceas deșteptător cu cameră HD

Camera încorporată ascunsă înregistrează imagini în rezoluție Full HD 1920x1080 cu sunet , ceea ce este suficient pentru înregistrări detaliate de înaltă calitate. Datorită vizibilității de noapte cu LED-uri de până la 6 metri veți avea o imagine bună chiar și noaptea. Alarma digitală acceptă WiFi și este wireless, permițându-vă să plasați direct dispozitivul oriunde în interior și puteți controla toate caracteristicile ascunse ale camerei prin intermediul aplicației gratuite "TinyCam" (iOS, Android) prin intermediul căreia puteți viziona reale -time și modificați setările camerei. Ceasul cu alarmă cu camera foto poate fi conectat la un router acasă prin WiFi sau P2P, permițându-vă să vizualizați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil.

spion camera în ceas deșteptător

Alarma digitală include, de asemenea, o funcție de detectare a mișcării pentru a începe înregistrarea atunci când capturați mișcarea în spațiu. O caracteristică excelentă cu care nu veți pierde nici o șansă importantă, deoarece capturează numai imagini în timpul activității. C aptured înregistrările trec prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și apoi sunt stocate pe un card micro SD sprijinit de până la 128GB. Dispozitivul este echipat cu o baterie de 300 mAh încorporată care oferă 2 ore de înregistrare continuă pe încărcare completă și este, de asemenea, posibilă conectarea dispozitivului la o rețea convențională și, prin urmare, camera ascunsă și stația meteorologică pot funcționa continuu. Acesta își găsește folosința în fiecare casă ca un ceas cu alarmă digitală complet ce vă informează despre timpul și temperatura aerului din camera dumneavoastră. Fără îndoială, caracteristica cea mai importantă și cea mai utilă este monitorizarea impresionantă a împrejurimilor.

senzor de mișcare în ceas cu alarmă cu cameră foto

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Camera spionată în alarmă digitală
la care se adauga WiFi în timp real transmisie video
la care se adauga Alimentare permanentă din rețea
la care se adauga Detectarea mișcării
la care se adauga Night LED cu LED-uri de până la 6 metri

Specificații:

Senzor de imagine: HD 1920x1080p
Obiectiv: CMOS
Raportul cadrelor: 25 fps
Formate de comprimare: H.264
Unghiul de vizualizare: 120 °
Gama de vizibilitate pe timp de noapte: 6 metri
Cartelă de memorie: card Micro SD / TF până la max. 128 GB
Acumulator: baterie de litiu de 300mAh
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n, P2P
Timp de lucru (zi): aproximativ 8 ore
Timp de lucru (noaptea): aproximativ 3 ore
Timp de încărcare: 3-4 ore
Alimentare: DC-5V / 2A
Dimensiuni: (Lățime) 109 x (Înălțime) 46 mm x (Adâncime) 39 mm
Greutate: 150 g

Conținutul pachetului:

1x Ceas cu alarmă digitală cu cameră HD
1x cablu USB
1x adaptor de alimentare
1x USB cu instrucțiuni
1x manual

Notă importantă

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin e-magazinul nostru?

Testează fiecare produs nou în câteva săptămâni și după o inspecție finală acesta este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere . Nu suntem cei mai ieftini, însă clienții noștri sunt mulțumiți de clienți.
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, tehnologie de spionaj) de peste 5 ani de experiență.
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii calificate pentru clienți
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția oferă un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Produsele (cu costuri semnificativ mai scăzute) pe care le găsiți pot avea același design, dar utilizează componente de calitate scăzută, cum ar fi amplificatoare, baterii etc. care au drept rezultat o versiune ieftină (mai puțin costisitoare) a produsului, astfel încât acestea au un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Pe baza acestora, recomandăm clienților noștri să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și cumpărarea în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Mirka

Ceas cu alarmă cu cameră FULL HD cu IR LED + WiFi + P2P + Monitorizare aer

Totul doarme ca mine. Datorită asta, l-am auzit pe prietenul meu bârfind despre mine când era la telefon cu cineva acasă când eu nu eram acolo
Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama cum să pornesc corect prin Tinicam și încă nu mi-am dat seama cum să descarc înregistrările pe computer cu sunet. Altfel, nu am niciun regret, banii sigur nu au fost irositi
Tradus din: sk