Curea de corp cu banda reflectorizanta pentru camera BODY

Codul: 10-650
95,00 lei Preț fără TVA: 79,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Curea de corp cu banda reflectorizanta pentru camera BODY. Curea de piept pentru camera poliției cu bandă reflectorizantă

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Curea de corp cu banda reflectorizanta pentru camera BODY. Curea pentru purtarea unei camere a poliției pe piept cu bandă reflectorizantă . Cureaua de piept permite atașarea camerei la piept . Cureaua permite o gamă largă de reglare. Curelele de prindere anti-alunecare și elasticitatea ridicată permit atașarea curelei chiar și la o jachetă caldă. Curele de corp reglabile cu suport pentru camera BODY . Cataramele reglabile vă permit să reglați dimensiunea curelelor.

Cureaua pentru camera body body de politie

Bretelele reglabile vă vor ajuta să creați fotografii perfecte din propria perspectivă. Există un suport fix în față, în care trebuie doar să plasați camera BODY sau alte camere cu o montură similară. Curelele sunt elastice cu setări de strângere opționale și, prin urmare, sunt potrivite pentru toate tipurile de corp. Bretelele sunt fixate la spate pentru a face purtarea bretelelor cât mai confortabilă. În același timp, camera este perfect sigură. Camera este atașată la suport folosind o clemă de prindere și un șurub special.

curele reglabile pentru aparatul fotocurea elastică pentru corp

Cureaua de corp reglabilă este concepută pentru camerele corporale și vă permite să captați filmări perfecte, pentru forțele de securitate - militare, poliție, SBS, forțe speciale, o opțiune ideală pentru a capta probe și comportament în forțele de ordine pentru a asigura acuratețea și corectitudinea forțelor de ordine. .

Specificatiile produsului:

Curea de corp reglabilă
Culoare: dungi reflectorizante/negru
Greutate: 150 g

Conținutul pachetului:

1x curele de corp

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă