Curea elastică reglabilă pentru cască pentru cameră

Codul: 10-649
95,00 lei Preț fără TVA: 79,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Curea elastică reglabilă pentru căști pentru cameră, este reglabilă pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor pentru utilizarea pe căști.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Curea elastică reglabilă pentru căști pentru cameră, este reglabilă pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor pentru utilizarea pe căști. Cureaua pentru cască permite ca camera să fie atașată direct la cască, unde vă vor ajuta să creați fotografii perfecte din propria perspectivă. Cureaua permite o gamă largă de reglare. Curelele de fixare anti-alunecare și elasticitatea ridicată permit atașarea curelei cu ușurință și fermitate. Cataramele reglabile vă permit să reglați dimensiunea curelelor.

curea pentru cască pentru cameră

Curelele reglabile pentru cască cu suport pentru cameră BODY vă vor ajuta să realizați fotografii perfecte. Există un suport fix pe cureaua din mijloc, în care trebuie doar să plasați camera BODY sau alte camere cu o prindere similară. Curelele sunt elastice cu setări de strângere opționale și sunt astfel potrivite pentru toate tipurile de căști. Curelele sunt fixate pe rama căștii din partea inferioară pentru a face purtarea curelelor cât mai confortabilă. În același timp, camera este perfect sigură. Camera este atașată la suport folosind o clemă de prindere și un șurub special.

Curele reglabile pentru cască cu suport pentru cameră BODY

Cureaua reglabilă pentru căști este concepută pentru camerele corporale și vă permite să surprindeți filmări perfecte, pentru forțele de securitate - militare, poliție, SBS, forțe speciale, o opțiune ideală pentru a capta probe și comportament în forțele de ordine pentru a asigura siguranța și justiția forțelor de ordine agentii.


Specificațiile produsului:

Curea elastică reglabilă pentru cască
Culoarea neagra
Greutate: 85 g

Conținutul pachetului:

1x curea pentru cap

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă