Curele de corp - curea de umăr pentru atașarea camerei la corp

Codul: 10-651
95,00 lei Preț fără TVA: 79,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Curele de corp - curea de umăr pentru atașarea camerei la corp. Cureaua de umăr de pe piept permite atașarea camerei la piept.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Curele de corp - curea de umăr pentru atașarea camerei la corp. Cureaua de umăr de pe piept permite atașarea camerei la piept. Cureaua de piept a fost concepută pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor. Dimensiunea sa este usor de reglat - il poti adapta nevoilor tale. Bretelele reglabile vă vor ajuta să creați fotografii perfecte din propria perspectivă. Există un suport solid din plastic în față, în care trebuie doar să plasați, de exemplu, camera BODY sau alte camere cu o prindere similară.

centură de umăr pentru atașarea camerei poliției BODY

Curele de umăr reglabile cu suport pentru cameră BODY . Cataramele reglabile vă permit să reglați dimensiunea curelelor. Curelele sunt elastice cu setări de strângere opționale și, prin urmare, sunt potrivite pentru toate tipurile de corp. Bretelele sunt fixate la spate pentru a face purtarea bretelelor cât mai confortabilă. În același timp, camera este perfect sigură. Camera este atașată la suport folosind o clemă de prindere și un șurub special. Curelele de prindere anti-alunecare și elasticitatea ridicată permit atașarea curelei chiar și la o jachetă caldă.

curele de umăr reglabile cu suport pentru cameră pentru corp

Cureaua de piept reglabilă este concepută pentru camerele de acțiune corporală și vă permite să surprindeți filmări perfecte, pentru forțele de securitate - militare, poliție, SBS, forțe speciale, o opțiune ideală pentru a capta probe și comportament în forțele de ordine pentru a asigura siguranța și justiția legii agenţii de executare.


Specificatiile produsului:

Bretele elastice cu reglare opțională de strângere
Culoarea neagra
Greutate: 266 g

Conținutul pachetului:

1x bretele de umăr

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă