Lampa de noapte LED cu cameră WiFi Full HD și ceas cu alarmă + 16 GB memorie

Codul: 10-184
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Lampa de noapte cu LED-uri în formă de lună cu WiFi Full HD camera și ceas cu alarmă + 16 GB memorie + ceas digital, reîncărcare USB.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lampa de noapte cu LED-uri în formă de lună cu WiFi Full HD camera și ceas cu alarmă + 16 GB memorie + ceas digital, reîncărcare USB. Lampa multifuncțională - nu este doar iluminat, ci și o cameră WiFi HD de înaltă calitate, ceas deșteptător intim, are un mod de somn, somn și trezire, întunecare inteligentă pe mai multe niveluri, control tactil și reîncărcare USB. Lampa de noapte cu lună LED cu ceas cu alarmă , cu ceas digital are 14 LED-uri cu reglare de luminozitate potrivite pentru dormitor, cameră pentru copii, birou sau pentru călătorii. Camera video este amplasată în centrul blatului lămpii și nici nu o vei observa. Spionează camera ascunsă pe care o puteți cumpăra online la un preț bun direct de la magazinul nostru.

Poate fi alimentat direct printr-o baterie încărcată încărcată cu litiu de 1500mAh, cu o durată de viață a bateriei de până la 48 de ore (1,5 ore de înregistrare continuă) sau permanent prin intermediul unei surse de alimentare USB. Marele avantaj al acestui produs este că este multifuncțional, iar pe lângă funcțiile de lampă de noapte și ceas deșteptător, are și o cameră WiFi HD cu vizionare Wi-Fi la distanță, astfel încât să puteți viziona videoclipuri și fotografii live prin aplicația mobilă .

Cameră HD 1080p WiFi ascunsă

Camera încorporată acceptă vizualizarea Wi-Fi la distanță, astfel încât să puteți viziona videoclipuri și fotografii în direct prin aplicația mobilă .

Descărcați aplicația gratuită „HDeCAM” prin Google Play Store (pentru Android) sau Apple Store (pentru iOS) și conectați-vă dispozitivul la WiFi acasă, apoi urmăriți video FULL HD de până la 1080p în timp real. Deci, chiar și în absența ta, poți vedea ce se întâmplă în casa ta, la birou sau în magazin. De asemenea, acceptă fotografii de cameră mini-ascunse, lucrează doar cu Smartphone-ul dvs. în timp ce sunteți acasă sau în aer liber, puteți face cu ușurință fotografii, apoi le puteți salva sau vizualiza folosind o aplicație pe care o puteți descărca așa cum este descris în pachetul de produse.

cameră cu lampă de masă

Lumina lămpii de noapte a lunii poate emite lumină de luminozitate diversă pentru a vă personaliza ritmul și starea de spirit, ajutându-vă să adormiți și să dormiți confortabil. Lampa este realizată din materiale non-toxice , cu consum de energie, inodore , ecologice și este potrivită pentru a fi amplasată oriunde, dar mai ales pe o noptieră. Acestea îți modulează ceasul biologic, care ajută la promovarea unui somn odihnitor și îți îmbunătățește sănătatea.

Lampa de noapte cu LED cu ceas deșteptător și ceas digital

Design unic patentat - design de lună simulat pentru funcția de afișare a timpului. Liniile lungi de-a lungul perimetrului lămpii de noapte reprezintă mâinile de oră, iar punctele scurte reprezintă mâinile minute, precum și afișajul servește pentru un afișaj digital ușor de citit.

camera wifi în lampa de noapte cu ceas cu alarmă

Combinație uimitoare de lampă de noapte cu LED și ceas - un ceas cu alarmă vizual plăcut, cu mai multe caracteristici elegante. Luminozitatea treptată a luminii și sunetelor permite o trezire mai ușoară, în special pentru copii și adulți, precum și pentru cei care au un somn foarte ușor.

Mod sofisticat de adormire - ceasul inteligent va începe să se întunece în 60 de minute de la ultima atingere. Intensitatea reglabilă a luminii - cu o apăsare lungă și mențineți apăsat butonul de jos puteți ajusta luminozitatea luminii dorite, fie pentru citire, fie înainte de a dormi.

Lampa LED este, de asemenea, o sursă excelentă de lumină - pentru camera copiilor și este ideală ca lampă de noapte pe noptieră. Lumina este SOFT & PRETTY, foarte moale și plăcută, iar designul arată frumos în forma lunii. O soluție bună pentru trezirea problematică a copiilor de dimineață.

Durată de viață lungă a bateriei - încărcarea încărcată cu litiu de 1500mAh oferă până la 48 de ore de viață a bateriei atunci când este complet încărcată. 14 LED-uri pot funcționa mult timp, într-adevăr nu trebuie să încărcați lampa foarte des.

Materialul de suprafață al lămpii cauciucat certificat ROHS de înaltă calitate , ecologic, la atingere plăcut și rezistent la zgârieturi Ceasul de noapte are o funcție de afișare a timpului, o funcție de alarmă, o funcție de iluminare reglabilă, o funcție de somn, o funcție de amânare, o funcție de economisire a energiei etc.

Caracteristici:

PLUS Cameră HD HD de înaltă calitate ascunsă de 1080p
PLUS Lampa de noapte cu ceas deșteptător
PLUS Afișare digitală și ceas de timp (sub formă de LED-uri)
PLUS Funcție, trezire și adormire
PLUS Un ceas cu alarmă plăcut melodie cu sunete ale naturii
PLUS Lumina moale a lunii creează un sentiment de armonie și fericire.

Caracteristici și specificații ale camerei ascunse:

Rezoluție video 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Format video și frecvență cadru: 25 fps, compresie H.264 (.AVI)
Rezoluție foto 1920 * 1080 (format jpg)
Memorie încorporată: 16 GB
Suport de sincronizare a timpului
Timp continuu de înregistrare 1,5 ore
Video de la distanță prin aplicația HDeCAM, fotografie, detectare video mobilă
Suport pentru sistem de operare Android, iOS și Windows

Caracteristici și specificații ale lămpii de noapte:

Lampa de noapte + ceas de alarmă + ceas
14 LED-uri cu reglare luminozitate
Baterie încărcată cu litiu încărcată 1500mAh
Timp complet de încărcare: 3,5 ore
Material: ABS + PC
Intrare: DC / 5V-1A
Tensiune: DC 5V
Port de încărcare: Micro USB
Greutate: 170 g
Dimensiuni: 128 x 41 x 134mm

Pachetul include:

1x lampă de noapte cu ceas deșteptător și camera WiFi
1x cablu USB
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă