Mini HD camera inteligent WiFi + detecție mișcare

Codul: 10-136
595,00 lei Preț fără TVA: 495,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Camera Mini WiFi inteligentă + detecție de mișcare, efectuează funcția de gardian de acasă și, prin urmare, asigură supravegherea la domiciliu în timp ce sunteți la serviciu sau în vacanță. Fiți mereu informați despre situația dvs. la domiciliu.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera Mini WiFi inteligentă + detecție de mișcare, efectuează funcția de gardian de acasă și, prin urmare, asigură supravegherea la domiciliu în timp ce sunteți la serviciu sau în vacanță. Fiți mereu informați despre situația dvs. la domiciliu. Mini camera datorită suportului WiFI oferă opțiunea de conectare cu telefonul smartphone oricând și oriunde. Doar descărcați aplicația mobilă " Clever Dog " disponibilă pentru iOS și Android , împerecheați ambele dispozitive prin WiFi acasă și urmăriți spațiul în timp real în care ați amplasat camera, de exemplu, acasă, birou, depozit, magazin.

spion camera de securitate wifi

Camera mini inteligentă HD dispune de un senzor de detectare a mișcării încorporat, care îmbunătățește utilizarea acestuia și de aceea nu este nevoie să vă verificați permanent casa. În cazul în care capturați mișcarea în spațiul camerei, veți primi imediat mesajul de pe telefonul smartphone împreună cu imaginea capturată și veți fi informat despre motivul lansării alarmei. De asemenea, puteți seta o alarmă a camerei (lătrat de câini, semnal sonor) pentru a avertiza un potențial infractor la capturarea sa. De asemenea, camera oferă fotografiere pe timp de noapte datorită a patru LED-uri puternice cu infraroșu , permițându-vă să vedeți camera în întuneric total de până la 5 metri. De aceea vă puteți baza pe 24 de ore de protecție a casei dumneavoastră.

Camera de securitate HD

Camera oferă, de asemenea, un discurs în două sensuri , puteți asculta și răspunde la ceea ce se întâmplă în timpul monitorizării. Difuzorul încorporat și microfonul vă permit să contactați rapid fără a avea nevoie de un telefon mobil sau o conexiune la PC dacă aveți la dispoziție două camere video mini HD. Aveți o casă mare sau dublă și nu doriți să strigați pentru copii că este ora prânzului? Doar utilizați aplicația mobilă și discutați cu copiii cu aparatul foto. Tehnologia de comunicații P2P va avea grijă de securitatea datelor, deoarece datele nu sunt stocate pe niciun server extern. Fotografiile și înregistrările sunt stocate pe un card micro SD de 32 GB (nu este inclus). Cu o compresie video de înaltă calitate, puteți stoca până la 7 zile de video pe un card micro SD de 32 GB .

cameră cu detectare a mișcării în timp real

Caracteristici:

la care se adauga Video în timp real
la care se adauga Discurs în două sensuri
la care se adauga Detectarea miscarii
la care se adauga Videoclip inteligent
la care se adauga Conexiune P2P
la care se adauga Infraroșu viziune de noapte

Specificații:

Lens: Optica color CMOS
Compresie video: H.264, HD 720p
Rezoluția video: 720 x 576 @ 15fps
Audio: microfon încorporat și difuzor
Memorie: acceptă carduri micro SD de până la 32 GB
Temperatură de lucru: -10 ~ 60 ° C în interior
Suport pentru sistem: iOS 6.0 sau versiuni ulterioare, Android 4.0 sau o versiune ulterioară.
Dimensiuni: (W) 43 mm x (H) 100 mm x (H) 33 mm
Greutate: 80 g

Pachet conents:

1x Mini camera inteligentă
1x cablu USB
1x suport atașabil
1x pachet cu 3 șuruburi
1x Manual de utilizare

avertizare

De ce să cumpărați o tehnologie de spionaj prin magazinul nostru?

Testează în fiecare săptămână câte un produs nou și după ce inspecția finală este inclusă în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți.
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj ( camere de supraveghere , echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii clienți calificați
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). În cazul în care mărfurile nu funcționează, soluția este prevăzută cu un schimb pentru o nouă piesă

NOTĂ: Dacă găsiți produse concurente (cu costuri mult mai mici) care ar putea avea același design, dar componentele folosite, cum ar fi amplificatoarele, bateriile etc., pot fi versiuni ieftine ale produsului, astfel încât acestea să aibă un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Recomandăm clienților să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea, de asemenea, în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă