Ochelari cu cameră HD spionată încorporată (camuflaj perfect)

Codul: 10-116
725,00 lei Preț fără TVA: 604,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Ochelarii cu camera de camuflaj perfectă - camera spionată HD încorporată și înregistrarea audio, au un design elegant și o utilizare practică.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ochelarii cu camera de camuflaj perfectă - camera spionată HD încorporată și înregistrarea audio, au un design elegant și o utilizare practică. Dacă încercați să găsiți o cameră în ochelari, nu o veți găsi, chiar dacă ați fi expert în spionaj. Ochelarii nu arată ca având cameră încorporată. Nu există lentilă vizibilă sau mini-orificiu pentru obiectiv.

Aparatul foto este integrat în cadru și înregistrează prin plasmă transparentă dintr-o singură direcție ceea ce îl face neclar. Camera nu este vizibilă cu ochiul liber sau sub un unghi sau în partea din spate. Comanda este destul de simplă printr-un singur buton, care se află pe partea interioară a cadrului și este, de asemenea, proiectat să fie inconspicuos. Aceste ochelari spioni au camuflaj perfect. Imaginea este înregistrată în rezoluție HD 1280 x 720p la 30fps pe cardul microSD până la maxim 32 GB.

Ochelari cu camuflaj perfect

Bateria cu o capacitate de 260 mAh este construită pe partea dreaptă a cadrului. O baterie are o durată de viață a bateriei de până la 1,5 ore de înregistrare. Înregistrarea este salvată după 10 minute și are 1 GB. Pe cardul de 32 GB pot fi stocate până la 5 ore de înregistrare. Când încărcați bateria, scoateți partea dreaptă a ramei și conectați-o prin mini USB cu 8 pini la încărcător. Marele avantaj este că pachetul include un braț de rezervă cu o baterie pe care o puteți conecta la ochelari, în timp ce cealaltă baterie se încarcă. Acest lucru vă permite să înregistrați în mod continuu videoclipul. Veți aprecia funcția de încărcare a bateriei prin POWERBANK, care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

Ochelari 2 x braț cu baterie

Cu ochelarii de spion, înregistrați exact ceea ce puteți vedea în timp ce mâinile sunt libere. Ochelarii HD reprezintă o alegere ideală dacă trebuie să faceți o înregistrare discretă a întâlnirii sau în alte situații, pentru a monitoriza locurile și a rămâne neclar. Ochelarii au o gamă largă de utilizare, deoarece pot fi utilizați, de exemplu, în vacanță, în concert sau dacă doriți să înregistrați alte experiențe. După ce conectați ochelarii HD la computer, acesta funcționează ca un cititor de carduri și puteți descărca înregistrările video și fotografiile pe PC sau pe laptop.

Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Ochelari cu camuflaj perfect camera încorporată HD spion
la care se adauga Rezoluție HD de 1280 x 720p la o frecvență de 30 fps
la care se adauga Utilizarea cardului microSD de până la 32 GB
la care se adauga 2x braț de rezervă cu baterie de 260 mAh

Specificații:

Rezoluție video: 1280 x 720
Rata de cadre video: 30fps
Formatul video: AVI
Rezoluție obiectiv: 5Mpix
Format 16: 9
Baterie: 2 x 260mAh
Durata de viață a bateriei: până la 1,5 ore de înregistrare (două baterii până la 3 ore de înregistrare)
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: Mini 8Pin USB
Carduri de memorie: card microSD de până la 32 GB
Temperatura de funcționare: de la 0 ° C la 60 ° C

Conținut:

1x Ochelari cu cameră HD
1x Mini 8Pin cablu USB
2x Braț de schimb cu baterie
1x Reducere pentru cablul de încărcare USB
1x manual

Notă importantă

De ce să cumpărați o tehnologie de spionaj prin magazinul nostru?

Testează în câteva săptămâni fiecare produs nou și după ce inspecția finală este inclusă în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți.
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență.
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii calificate pentru clienți
În caz de revendicare , încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). În cazul în care mărfurile nu funcționează, soluția este prevăzută cu un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Dacă găsiți produse concurente (cu costuri mult mai mici) care ar putea avea același design, dar componentele utilizate cum ar fi amplificatoarele, bateriile etc. pot fi versiuni ieftine ale produselor, astfel încât acestea să aibă un impact semnificativ Asupra calității totale și a duratei de funcționare. Recomandăm clienților să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea, de asemenea, în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%