Ochelari cu cameră Wifi + FULL HD + transmisie video live (Android și iOS) - P2P prin internet în întreaga lume

Codul: 10-656
1.045,00 lei Preț fără TVA: 870,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ochelari cu cameră Wifi + FULL HD + transmisie video în direct (Android / iOS) - P2P prin Internet în întreaga lume + control tactil - camuflaj perfect al camerei

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Accesorii

Descrierea produsului

Ochelari cu cameră Wifi + FULL HD + transmisie video live (Android / iOS) - P2P prin Internet în toată lumea + control tactil - camuflaj perfect al camerei . Ochelarii stilați și în același timp spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor și pentru construcția ultra-ușoară doar 40g . Sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton deoarece acestea răspund doar la atingere.

Cu aceste spioni cu ochelarii inregistrezi exact ce vezi si in acelasi timp ai mainile libere pentru a nu trezi suspiciuni. Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil printr-o aplicație disponibilă pentru Android și iOS. Prin intermediul aplicației, puteți nu numai să vizionați imagini capturate, ci și să redați videoclipuri deja înregistrate.

Cameră în ochelari cu suport wifi (prin aplicația mobilă) - obiectivul camerei perfect deghizat

ochelari camera wifi prin internet la telefonul mobil p2p

Ochelarii sprijină crearea propriei rețele Wi-Fi cu o rază de acțiune de până la 30 m și, de asemenea, prin conexiune HOTSPOT prin Internet de pe un telefon mobil prin P2P în întreaga lume . Acestea permit astfel vizionarea înregistrării live pentru prietenii tăi oriunde în lume (este necesară conexiune la internet).

Cu toate acestea, calitatea transmisiei imaginii în flux nu este potrivită pentru înregistrarea textului pe hârtie sau pe un monitor
(focalizarea obiectivului nu este potrivită pentru o distanță de câțiva centimetri).

ochelari de spionaj cu cameră HD, transmisie wifi prin telefonul mobil

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Aparatul foto nu este vizibil cu ochiul liber sau sub orice unghi , sau cu iluminare din spate. Operarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din exteriorul ramei ochelarilor și este, de asemenea, proiectată să fie discretă. Acești ochelari spion au camuflajul perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un supliment elegant pentru ținuta ta.

Camera este ascunsă precis în cadrul ochelarilor

Ochelarii cu cameră au lentile transparente transparente.

cameră în ochelari wifi full hd prin vizualizare live pe smartphone

O caracteristică utilă atunci când trebuie să părăsești biroul, dar, în același timp, trebuie să fii sigur că nimeni nu-ți va vizita biroul în timp ce ești plecat. Imaginile capturate sunt înregistrate în Full HD la 1920x1080p la 30fps pe un card microSD de până la maximum 32GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată cu o capacitate de 280 mAh , care este încorporată direct în brațul detașabil pentru ochelari.

Ochelarii spion sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să înregistrezi o întâlnire discretă fără nicio suspiciune. Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi in vacanta, la un concert, in timpul sportului, sau a altor activitati cand vrei sa inregistrezi ceea ce vezi. . Conectând ochelarii Full HD la computer prin USB, aceștia funcționează ca un cititor de carduri de memorie și puteți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.

ochelari cu camera wifi hd pentru telefon mobil prin hotspot

Caracteristici:

Ochelari eleganti cu camera HD
Control tactil pe brațul ochelarilor
Suport pentru conexiune WiFi
Suport pentru card micro SD de până la 32 GB

Specificații:

Optică: CMOS de 2,0 MP
Rezoluție video: 1920 x 1080p
Captură video: 30 fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Carduri de memorie: carduri microSD 8-32 GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. până la 100 de minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune la rețea: WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sistem: iOS, Android
Dimensiuni: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Greutate: 40 g

Conținutul pachetului:

1x ochelari WiFi cu cameră
1x adaptor de încărcare pentru brațe
1x cablu micro USB
1x cârpă de curățare
1x USB cu software
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%
99%
Lucky

Streaming video online pentru peste 100 km

mai bine pentru mediul de înregistrare nu tocmai text pe hârtie sau pe computer
Concentrarea textului nu este atât de bună, trebuie să găsiți distanța corectă față de text, ceea ce nu este atât de ușor, dar posibil

Am încercat să folosesc acești ochelari de cameră wifi cu prietenul meu. Era la peste 100 km de mine și ochelarii vor putea transmite imagini live pe această distanță. Deci un produs foarte util dacă aveți nevoie de înregistrare video ascunsă nebănuită și transmiterea imaginilor live către altcineva:)

Tradus din: en