SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Codul: 10-154
1.740,00 lei 1.595,00 lei Preț fără TVA: 1.329,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Ochelarii eleganți cu cameră FULL HD și WiFi împreună cu o căști Spy sunt combinația ideală de spionaj pentru urmărirea și comunicarea neperforată.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ochelarii eleganți cu cameră FULL HD și WiFi împreună cu o căști Spy sunt combinația ideală de spionaj pentru urmărirea și comunicarea neperforată. Spy glasses va avea grijă de transmisia live a imaginilor scanate și cu ajutorul telefonului bluetooth Spy puteți comunica cu cealaltă persoană de pe telefon. Setul spion unic își găsește utilizarea în diferite situații de viață atunci când aveți nevoie de ajutor secret pe telefonul dvs., dar trebuie să furnizați și transmisii video live. își găsește folosirea într-o varietate de situații dificile, atunci când este nevoie de ajutor discret prin telefon și, de asemenea, dacă este necesară transmisia video.

SET - Ochelari eleganți cu cameră HD și cască Spy = Live stream cu WiFi / P2P + Comunicare în timp real prin intermediul telefonului Spy

Ochelari de vedere cu cameră spion FULL HD + transmisie video live P2P + WiFi. Geamurile spionale elegante oferă o înregistrare discretă a împrejurimilor și sunt un accesoriu elegant pentru uzul casual. Cu aceste ochelari de spion înregistrați exact ceea ce vedeți și, în același timp, aveți mâini libere pentru a evita suspiciunea pe care o înregistrați. Un alt avantaj este transferul live WiFi direct pe telefonul mobil prin aplicația "Pro iCam" , disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți să vizionați nu numai imaginile scanate, ci și să redați videoclipurile deja înregistrate. Datorită suportului P2P , ochelarii pot fi conectați la internet utilizând un telefon mobil prin intermediul căruia creați un Hotspot WiFi, permițând prietenilor dvs. să vizioneze o înregistrare live pe internet.

Camera este cu adevărat neclară și nu poate fi văzută deloc

spy glasses cu camera Full HD

În ochelari există un senzor de mișcare încorporat care poate capta mișcare și apoi vă avertizează prin notificarea directă pe telefonul dvs. mobil prin "Pro iCam". Este ideal când părăsiți biroul și doriți să fiți informat în timpul absenței dvs., dacă cineva se apropie de biroul dvs. de lucru. Imaginea capturată este înregistrată în rezoluție Full HD de 1920 x 1080p la 25fps pe secundă pe card microSD până la o capacitate maximă de 128GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată de 220 mAh, încorporată în cadrul ochelarilor. Încărcarea bateriei este asigurată prin intermediul cablului micro USB inclus.

ochelari eleganți cu o cameră Full HD

Spițele de spion sunt alegerea perfectă pentru dvs. în situațiile în care trebuie să înregistrați în secret o întâlnire fără suspiciune de înregistrare. Ochelarii de protecție au o gamă largă de utilizări, deoarece le puteți folosi și pentru activități de vacanță, concerte, sport sau alte activități, atunci când doriți să vă înregistrați experiențele. După conectarea ochelarilor Full HD la computer prin USB, funcționează ca cititor de carduri de memorie și puteți descărca înregistrările video și fotografiile dvs. direct pe PC sau notebook.

ochelari cu cameră wifi

Caracteristicile ochelarilor:

la care se adauga Ochelari de soare elegant pentru uz casual cu aparatul foto
la care se adauga Full HD video
la care se adauga Senzor de mișcare cu notificări
la care se adauga Suport WiFi și P2P
la care se adauga Folosește carduri micro SD de până la 128 GB

Specificațiile ochelarilor:

Chip: Hi3518E V200
Optica: CMOS de 1,0 MP (OV9712
Rezoluția fotografiei: 4032 x 3024
Rezoluția video: 1920 x 1080p
Frame rate: 25fps
Compresie video: H.264
Unghiul de focalizare: 90 °
Carduri de memorie: cartele microSD 4-128GB
Baterie: 220 mAh
Timp de reîncărcare: 2-3 ore
Durata de viață a bateriei: până la 2 ore (timp de lucru)
Conexiune de rețea: P2P, WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport pentru sistem: iOS, Android
Dimensiuni: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Greutate: 160 g

Telefonul Spy cu amplificator bluettooth de 5W, cel mai recent model, fiecare dintre noi cunoaște situațiile de viață când ați aprecia dacă cineva vă poate sfătui sau vă poate ajuta într-o situație dificilă, fără ca cineva să știe despre asta. Este destinat studenților în timpul examenelor, pentru comercianți în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță prin telefonul mobil sau transmițător, fără ca cineva să știe acest lucru. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți în ureche receptorul wireless (care nu este vizibil din cauza dimensiunii sale miniatură) și să atârna pe gât colierul bluetooth (pentru împerecherea cu un telefon mobil) cu putere ultra și un amplificator de putere de 5W , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate scăzută a căștilor spioni prin intermediul vânzătorilor necondiționați.

Avem 24 de luni de garanție pentru un telefon spion. Consultanță și service pentru experți. Căștile spionate sunt astfel concepute încât să se potrivească perfect în tamburul urechii, astfel încât acestea nu sunt deloc vizibile. Sunt fabricate din material inofensiv.

telefon spion

Cel mai recent model avansat al căștii spion populare . Comparativ cu modelul anterior, acesta are o formă anatomică îmbunătățită pentru a sigila perfect urechea împotriva scurgerii de sunet în jurul lui. Receptorul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un microfon stabil , cu un sunet foarte curat și clar , cu zgomot redus.

carlig spion

Cureaua este pur și simplu introdusă în canalul urechii la ureche. Un cârlig translucid este atașat la receptor, cu care este ușor de scos căștile. Pentru o manipulare mai ușoară a telefonului , vă oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.

telefon spion

Caracteristicile spionului pentru cască

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Forma ergonomică, manevrabilitate convenabilă
la care se adauga Acumulator: baterie de 1,55 V (337 SR 416SW) de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport Handsfree pentru comunicații bidirecționale.
la care se adauga Abilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pe o singură încărcare este de până la 12 ore, timp de până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie de litiu de 700mAh încorporată
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 5W
la care se adauga Microfon integrat

spion tabel comparație telefon

Pachetul conține

 • Ochelari cu cameră HD FULL
 • Cititor de carduri de memorie
 • Cablu micro-USB
 • CD cu software
 • Manual pentru ochelari
 • Ultimul telefon spion
 • Microfon
 • Bluetooth 5W - bucla de gât
 • cablu USB
 • Adaptor de alimentare
 • Manual la receptor

notă imortantă

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin intermediul magazinului nostru?

Testează fiecare produs nou în câteva săptămâni și după o inspecție finală este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii clienți calificați
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția oferă un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Produsele (cu costuri semnificativ mai mici) pe care le găsiți pot avea același design, dar utilizează componente de calitate scăzută, cum ar fi amplificatoare, baterii etc., care au ca rezultat o versiune ieftină (mai puțin costisitoare) a produsului, astfel încât acestea au un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Pe baza acestui fapt, recomandăm clienților noștri să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă