SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Codul: 10-154
1.740,00 lei 1.595,00 lei Preț fără TVA: 1.329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Ochelarii eleganți cu cameră FULL HD și WiFi împreună cu o căști Spy sunt combinația ideală de spionaj pentru urmărirea și comunicarea neperforată.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ochelarii eleganți cu cameră FULL HD și WiFi împreună cu o căști Spy sunt combinația ideală de spionaj pentru urmărirea și comunicarea neperforată. Spy glasses va avea grijă de transmisia live a imaginilor scanate și cu ajutorul telefonului bluetooth Spy puteți comunica cu cealaltă persoană de pe telefon. Setul spion unic își găsește utilizarea în diferite situații de viață atunci când aveți nevoie de ajutor secret pe telefonul dvs., dar trebuie să furnizați și transmisii video live. își găsește folosirea într-o varietate de situații dificile, atunci când este nevoie de ajutor discret prin telefon și, de asemenea, dacă este necesară transmisia video.

SET - Ochelari eleganți cu cameră HD și cască Spy = Live stream cu WiFi / P2P + Comunicare în timp real prin intermediul telefonului Spy

Ochelari de vedere cu cameră spion FULL HD + transmisie video live P2P + WiFi. Geamurile spionale elegante oferă o înregistrare discretă a împrejurimilor și sunt un accesoriu elegant pentru uzul casual. Cu aceste ochelari de spion înregistrați exact ceea ce vedeți și, în același timp, aveți mâini libere pentru a evita suspiciunea pe care o înregistrați. Un alt avantaj este transferul live WiFi direct pe telefonul mobil prin aplicația "Pro iCam" , disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți să vizionați nu numai imaginile scanate, ci și să redați videoclipurile deja înregistrate. Datorită suportului P2P , ochelarii pot fi conectați la internet utilizând un telefon mobil prin intermediul căruia creați un Hotspot WiFi, permițând prietenilor dvs. să vizioneze o înregistrare live pe internet.

Camera este cu adevărat neclară și nu poate fi văzută deloc

spy glasses cu camera Full HD

În ochelari există un senzor de mișcare încorporat care poate capta mișcare și apoi vă avertizează prin notificarea directă pe telefonul dvs. mobil prin "Pro iCam". Este ideal când părăsiți biroul și doriți să fiți informat în timpul absenței dvs., dacă cineva se apropie de biroul dvs. de lucru. Imaginea capturată este înregistrată în rezoluție Full HD de 1920 x 1080p la 25fps pe secundă pe card microSD până la o capacitate maximă de 128GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată de 220 mAh, încorporată în cadrul ochelarilor. Încărcarea bateriei este asigurată prin intermediul cablului micro USB inclus.

ochelari eleganți cu o cameră Full HD

Spițele de spion sunt alegerea perfectă pentru dvs. în situațiile în care trebuie să înregistrați în secret o întâlnire fără suspiciune de înregistrare. Ochelarii de protecție au o gamă largă de utilizări, deoarece le puteți folosi și pentru activități de vacanță, concerte, sport sau alte activități, atunci când doriți să vă înregistrați experiențele. După conectarea ochelarilor Full HD la computer prin USB, funcționează ca cititor de carduri de memorie și puteți descărca înregistrările video și fotografiile dvs. direct pe PC sau notebook.

ochelari cu cameră wifi

Caracteristicile ochelarilor:

la care se adauga Ochelari de soare elegant pentru uz casual cu aparatul foto
la care se adauga Full HD video
la care se adauga Senzor de mișcare cu notificări
la care se adauga Suport WiFi și P2P
la care se adauga Folosește carduri micro SD de până la 128 GB

Specificațiile ochelarilor:

Chip: Hi3518E V200
Optica: CMOS de 1,0 MP (OV9712
Rezoluția fotografiei: 4032 x 3024
Rezoluția video: 1920 x 1080p
Frame rate: 25fps
Compresie video: H.264
Unghiul de focalizare: 90 °
Carduri de memorie: cartele microSD 4-128GB
Baterie: 220 mAh
Timp de reîncărcare: 2-3 ore
Durata de viață a bateriei: până la 2 ore (timp de lucru)
Conexiune de rețea: P2P, WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport pentru sistem: iOS, Android
Dimensiuni: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Greutate: 160 g

Telefonul Spy cu amplificator bluettooth de 5W, cel mai recent model, fiecare dintre noi cunoaște situațiile de viață când ați aprecia dacă cineva vă poate sfătui sau vă poate ajuta într-o situație dificilă, fără ca cineva să știe despre asta. Este destinat studenților în timpul examenelor, pentru comercianți în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță prin telefonul mobil sau transmițător, fără ca cineva să știe acest lucru. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți în ureche receptorul wireless (care nu este vizibil din cauza dimensiunii sale miniatură) și să atârna pe gât colierul bluetooth (pentru împerecherea cu un telefon mobil) cu putere ultra și un amplificator de putere de 5W , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate scăzută a căștilor spioni prin intermediul vânzătorilor necondiționați.

Avem 24 de luni de garanție pentru un telefon spion. Consultanță și service pentru experți. Căștile spionate sunt astfel concepute încât să se potrivească perfect în tamburul urechii, astfel încât acestea nu sunt deloc vizibile. Sunt fabricate din material inofensiv.

telefon spion

Cel mai recent model avansat al căștii spion populare . Comparativ cu modelul anterior, acesta are o formă anatomică îmbunătățită pentru a sigila perfect urechea împotriva scurgerii de sunet în jurul lui. Receptorul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un microfon stabil , cu un sunet foarte curat și clar , cu zgomot redus.

carlig spion

Cureaua este pur și simplu introdusă în canalul urechii la ureche. Un cârlig translucid este atașat la receptor, cu care este ușor de scos căștile. Pentru o manipulare mai ușoară a telefonului , vă oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.

telefon spion

Caracteristicile spionului pentru cască

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Forma ergonomică, manevrabilitate convenabilă
la care se adauga Acumulator: baterie de 1,55 V (337 SR 416SW) de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport Handsfree pentru comunicații bidirecționale.
la care se adauga Abilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pe o singură încărcare este de până la 12 ore, timp de până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie de litiu de 700mAh încorporată
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 5W
la care se adauga Microfon integrat

spion tabel comparație telefon

Pachetul conține

 • Ochelari cu cameră HD FULL
 • Cititor de carduri de memorie
 • Cablu micro-USB
 • CD cu software
 • Manual pentru ochelari
 • Ultimul telefon spion
 • Microfon
 • Bluetooth 5W - bucla de gât
 • cablu USB
 • Adaptor de alimentare
 • Manual la receptor

notă imortantă

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin intermediul magazinului nostru?

Testează fiecare produs nou în câteva săptămâni și după o inspecție finală este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare pe piață, dar oferim numai produse testate de noi - produse spionaj de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt mulțumiți de clienți
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj (camere de supraveghere, echipamente de spionaj) de peste 5 ani de experiență
Expert la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni de garanție pentru toate produsele și returnarea gratuită în termen de 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se încheie cu vânzarea, oferim servicii clienți calificați
În caz de revendicare, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minim (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția oferă un schimb pentru o piesă nouă

NOTĂ: Produsele (cu costuri semnificativ mai mici) pe care le găsiți pot avea același design, dar utilizează componente de calitate scăzută, cum ar fi amplificatoare, baterii etc., care au ca rezultat o versiune ieftină (mai puțin costisitoare) a produsului, astfel încât acestea au un impact semnificativ asupra calității totale și a duratei de funcționare. Pe baza acestui fapt, recomandăm clienților noștri să ia în considerare rentabilitatea investițiilor și achiziționarea în funcție de acest fapt.

Discuția despre produs (6)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Car

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Carlos răspundere

Salutari.
Cum este imaginea în timpul și după înregistrare? Potrivit videoclipului, pare destul de agitat cu o întârziere.

Tradus din: cs
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mario Bruchanik răspundere

o zi buna
Desigur, depinde de mai mulți factori, în principal de viteza și stabilitatea conexiunii la Internet. În caz contrar, transmisia este complet lină, fără răspuns.

Tradus din: cs
ALa

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Dacă înțeleg bine, ochelarii vor funcționa din datele mele de pe telefon și căștile nu au bluetooth, dar căștile oferă și vorbire în două sensuri? cât de departe funcționează aceste lucruri (care este intervalul)?

Tradus din: en
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da exact. Despre urechea spion veți vorbi cu colierul bluetooth (există un microfon în el), așa că este în ambele direcții, da.

Tradus din: en
Gen

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Gennadiy Kotok răspundere

Salut ! dacă îmi pun acești ochelari și merg să dau un test de examen pe computer, și nu există internet gratuit, ci doar mobilul meu. Va avea prietenul meu care va fi acasă o conexiune video din locația mea? Mulțumesc

Tradus din: en
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, sigur, doar împerechezi ochelarii de cameră cu smartphone-ul tău și folosești datele de internet de pe acesta. Deci prietenul tău va putea vedea ceea ce vezi tu.

Tradus din: en
Ron

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Bună
Îmi puteți da mai multe detalii despre cameră dacă vreau să văd livestreamul pe iPad-ul meu de la o distanță mai mare de 80 km?

Tradus din: en
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da, exact dacă vă conectați la orice router wifi (local sau de pe smartphone-ul dvs.), atunci vă puteți conecta de oriunde unde este disponibilă conexiunea la internet.

Tradus din: en
Dec

Distanța de acoperire

Declan răspundere

Mă întreb ce acoperire este pe acestea. Ca și în, suni pe cineva la telefon și acesta poate vedea fluxul tău live și poate vorbi cu tine prin ureche? Deci, dintele albastru este proeminent pentru ureche?
Poate persoana de la celălalt capăt al apelului să vadă ceea ce ești văzut prin ochelari?

Tradus din: en
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Puteți împerechea camera cu ochelari wifi cu un router de internet wifi în apropiere sau puteți crea un hotspot de internet wifi pe mobil și apoi puteți vedea videoclipuri live de oriunde din lume unde este disponibilă conexiunea la internet.
Sau ar trebui să utilizați propria rețea wifi de cameră, dar are o distanță de până la 50 m
Bluetooth este doar pentru cască spion dreapta.

Tradus din: en
Suk

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

O zi buna,
Aș dori să vă întreb cât de fiabil este acest set? Am găsit că acești ochelari și căști doar să fie achiziționate separat și la un preț mai mare. În orice caz, un astfel de set m-ar economisi multă muncă și bani, iar asta îmi place, dar nu mi-aș dori să vină în detrimentul calității.
În orice caz, nu am găsit niciun videoclip pentru acești ochelari ca și pentru căști, dar am citit pe alte site-uri că au și opțiunea de a transmite imaginea către un telefon mobil sau PC... Acești ochelari se pot conecta și ei , de exemplu, la un laptop și difuzați o imagine de înaltă calitate chiar și prin perete? Alternativ, oferiți o combinație cu o cameră cu buton? Mi-e teamă că aceștia sau mai bine zis orice ochelari de acest tip sunt destul de vizibili și nu îmi permit asta. Am găsit doar niște mini camere pinhole într-un astfel de set, unde nu mi s-a părut că imaginea este atât de bună și, în același timp, nu am înțeles unde poate fi ascuns un astfel de dispozitiv ca să nu se poată înregistra nimeni. aceasta. Sau într-un ceas.
Vă mulțumesc foarte mult pentru disponibilitate și ospitalitate

Tradus din: cs
Cool Mania

SET - Ochelari spioni cu cameră FULL HD și căști WiFi + Spy

Mário Bruchánik răspundere

O zi buna
Acesta este un set unic de spionaj personalizat pe care îl puteți găsi doar în oferta noastră.
Ochelarii pot fi folosiți prin împerecherea lor printr-un punct de acces WiFi cu acces mobil și apoi vă puteți conecta la ei online și puteți vedea imaginea live de la cameră de aproape oriunde unde este disponibilă o conexiune la internet. Sunt într-adevăr foarte fiabile și de bună calitate :)
Deci cred că ar trebui să ți se potrivească.

Tradus din: cs
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă