Wifi camera spion ascunsă într-un ceas cu alarmă digitală

Codul: 10-061
595,00 lei Preț fără TVA: 495,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Aparatul spionat Wifi ascuns într-un ceas cu alarmă digitală vă permite să urmăriți un obiect în timp real pe laptop, tabletă sau smartphone / iPhone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Aparatul spionat Wifi ascuns într-un ceas cu alarmă digitală vă permite să urmăriți un obiect în timp real pe laptop, tabletă sau smartphone / iPhone. Camera fiabilă Wi-Fi cu un loc secret ascuns, poate fi un instrument real pentru monitorizarea casei sau a biroului dvs. atunci când ieșiți, ceea ce asigură siguranța personală și a proprietății. Are o operare ușoară, un răspuns bun, reacții rapide, o imagine clară și un sunet clar.

În plus, această cameră arată ca un ceas digital, astfel încât nimeni să nu creadă că există o cameră ascunsă în interiorul acesteia. Are o baterie detașabilă reîncărcabilă cu litiu, care poate fi ușor înlocuită, dacă este necesar. Înregistrarea video cu sunet la 480p este stocată pe un card micro SD cu suport de până la 32 GB. Așezați camera într-un loc potrivit pentru a monitoriza și a transforma wifi în poziția "on". Descărcați software-ul pe laptop, tabletă, smartphone cu Android sau iPhone și conectați dispozitivul. În acest fel, puteți urmări cu ușurință difuzarea online a camerei spionate Wifi în ceasul cu alarmă.

Wifi alarmă

Descriere:

Video: VGA (640 * 480)
Cadru: 30fps
Cartelă de memorie: MicroSD / TF de până la 32 GB
Tehnologia senzorului: CMOS
Alimentare: DC 5V / 1A

Pachetul include:

1x alarmă Wifi
1x baterie detașabilă Li-On
1x cablu USB
1x Pensete pentru a insera micro sd
1x Adaptor
1x Reader USB
1x manual

De ce să cumpărați tehnologie de spionaj de la noi?

Suntem un importator și distribuitor direct al tehnologiei de spionaj cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și perfecționarea produselor oferite se consultă direct cu producătorul. Fiecare produs pe care îl includem în vânzare trebuie să treacă controlul calității la intrare și numai atunci este inclus în oferta noastră de spionaj.

Testele noastre arată că vindem tehnica care este mai eficientă și are o durată de viață mai lungă în comparație cu produsele concurente. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm cât mai urgent situația, spre satisfacția clienților.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă