Agent microfon cu microfon 008 + imitație de Bluetooth Mp3 Player

Codul: 09-021
925,00 lei Preț fără TVA: 770,85 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Micro urechea Agent 008 cu ceas Bluetooth este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva la distanță prin telefonul mobil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Agent microfon 0088 + Bluetooth Mp3 player - o nouă versiune a căștii spionice cu o calitate a transmisiei semnalului îmbunătățită (zgomot redus și audibilitate îmbunătățită).

Toată lumea cunoaște situația din viața dvs. atunci când apreciați pe cineva să vă dea sfaturi, să vă ajute într-o situație dificilă, astfel încât nimeni să nu știe despre asta. Este destinat elevilor în timpul testelor pentru comercianți în timpul negocierilor comerciale și în alte situații.

Noul Agent Spy Spy 008 cu imitație de player MP3 Bluetooth   Este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva la distanță, prin intermediul telefonului dvs. mobil sau al transmițătorului, și nimeni nu va ști despre el. Principiul este destul de simplu, pur și simplu inserați căștile spionate fără fir în ureche , care, prin dimensiunea lor mică, nu sunt vizibile și atârnă player MP3 Bluetooth special modificat pe gât și prin aceasta semnalul este transmis de pe telefonul mobil pentru a spiona casca . Este necesar să setați volumul apelului telefonic la maxim.

Micro ureche

Căștile spionice sunt în formă pentru a se potrivi exact în timpan - astfel încât acestea nu sunt vizibile. Este fabricat din materiale netoxice. Căști spion fără fir cu mp3 player Bluetooth pentru vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Fără cască fără fir

Caracteristici microcasnice

• Design profesional, calitate excelentă a sunetului
• Design ergonomic, manevrabilitate confortabila
• Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW), durata de viață a bateriei de până la 4 ore

• Dimensiuni: 3x5x7mm
• Frecvența de lucru: toate frecvențele

Accesorii pentru căști spioni

- Agentul de avertizare pentru spioni 008
- Bluetooth Mp3 player
(să stea pe gât)
- Baterie: 1,55 V
- Cablu USB
- Adaptor Bluetooth pentru încărcarea playerului MP3 Bluetooth

Carlig spion cu mp3 player

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să cunoașteți condițiile (dreptul, prescripțiile tehnice, promulgațiile, etc.) pentru a funcționa cu produse din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă