Agenție de spionare pentru agenți 007 + stilou Bluetooth

Codul: 09-009
750,00 lei Preț fără TVA: 625,00 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards

Căști spionice cu stilou Bluetooth de vânzare, puteți cumpăra online în magazinul nostru la prețuri acceptabile. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Toată lumea știe situația din viața ta atunci când vei aprecia că poți consilia pe cineva, să ceri ajutor în situații dificile și fără ca cineva să știe despre asta. Ea este făcută pentru studenți în timpul testelor, comercianților în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Agenția spy 007 cu stilou Bluetooth este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță prin telefonul mobil sau radioul dvs., dar fără ca cineva să știe despre el. Principiul este destul de simplu, este suficient să introduceți în ureche receptorul wireles spy și, datorită dimensiunilor sale mici, nu este într-adevăr vizibil și să folosiți stiloul Bluetooth special conceput, prin intermediul căruia este transmis fără fir semnalul la ureche și Atunci sgnalul este convertit în voce. Curba de inducție este necesară pentru conectarea cu telefonul mobil (prin cablu). Este necesar să setați volumul apelului telefonic la maxim.

Căștile Spy sunt proiectate să se potrivească exact în ureche - adică sunt complet inconsecvente. Este fabricat dintr-un material care nu este defect. Căști fără fir spion - cu stilou Bluetooth de vânzare, puteți cumpăra online în magazinul nostru la prețuri acceptabile. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Cască fără fir


Proprietățile căștii spion
• Design profesional, calitate excelentă a sunetului
• Design ergonomic, manipulare confortabilă
• Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) Durata de viață a bateriei de până la 5 ore
• Dimensiuni: 3x5x7mm
• Frecvența de lucru: toate frecvențele


Accesorii pentru căști spioni
- Agentul 007 de la ureche
- Pensulă Bluetooth
- Adaptor Bluetooth pentru încărcarea pixului

căști fără fir

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (dreptul, reglementările tehnice, anunțurile etc.) pentru a funcționa cu produsele din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă