Agentul nou pentru spion pentru căști 008 + Bluetooth Necklase 4W

Codul: 09-007
675,00 lei Preț fără TVA: 562,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Dispozitivul de agățare a noului telefon Spy 008 + Bluetooth Necklase 4W de vânzare la un preț excelent pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Garanția căștii spioni - 24 de luni.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Agenda telefonului 008 + Bluetooth Ultimate Black Edition VERIZON - o nouă versiune a căștii spionice cu o calitate crescută a transmisiei semnalului (zgomot redus și audibilitate îmbunătățită) și un semnal Bluetooth de 35 cm.

În zilele noastre, acest gadget este modelul de cea mai înaltă calitate a căștilor spioni de pe piață - ULTIMATE BLACK EDITION VERIZON cu amplificator de până la 4 watți

Toată lumea știe situația din viața ta atunci când vei aprecia că cineva te poate sfătui sau te poate ajuta într-o situație dificilă și fără ca cineva să știe despre asta. Ea se face pentru studenți în timpul testelor, examenelor, comercianților în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

Căști spion cu colier Bluetooth este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță folosind telefonul mobil sau walkie-talkie, dar fără ca cineva să știe despre el. Principiul este destul de simplu, introduceți pur și simplu urechea de spion fără fir în ureche, care cu dimensiunile sale mici este aproape invizibilă și atârnă colierul Bluetooth prin care semnalul este transmis de pe telefonul mobil pentru a spiona căștile. Este necesar să setați volumul maxim la telefon.

Recomandăm insistent acest lucru

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate slabă a căștilor spioni prin intermediul vânzătorilor necondiționați.

Garanția căștii spioni - 24 de luni. Consultanță și service pentru experți.

Spion aparat auditiv ULTIMATE BLACK
Noul model de căști spion ULTIMATE BLACK a fost dezvoltat în laboratoarele de top din SUA

Căștile spion sunt în formă pentru a se încadra în timpanul - pentru a fi neclar. Este fabricat din materiale netoxice. Căști wireless Spy cu colier bluetooth pentru vânzare la un preț excelent pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Agentul de spionare 008

Caracteristicile căștilor spion

• Design profesional, calitate excelentă a sunetului
• Design ergonomic, manevrabilitate confortabila
• Baterie: 1,55 V (SR 416SW 337) Durata de viață a bateriei de până la 4 ore
• Dimensiuni: 3x5x7mm
• Frecvența de lucru: toate frecvențele

Pachetul include:

- Agentul profesional de spionare pentru cască Spy 008
- Colier cu modelul căștii Bluetooth ULTIMATE BLACK VERIZON 4W

- Baterie: 1,55 V
- Cablu USB
- Adaptor pentru încărcarea colierului bluetooth
- Manual

Spion audiere

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin magazinul nostru?

Suntem un importator și distribuitor direct al tehnologiei de spionaj cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și îmbunătățirea produselor pe care le consultăm direct cu producătorul . Fiecare produs inclus în vânzare va trece controlul calității la intrare și numai după aceea va fi clasat pe oferta noastră de produse de spionaj.

Testele noastre arată că tehnica vândută este mai eficientă și are o durată mai lungă de viață decât produsele competitive. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm urgent situația față de satisfacția clienților.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă