Cablu invizibil pentru telefoane mobile 008 + ceas Bluetooth

Codul: 09-008
1.000,00 lei Preț fără TVA: 833,35 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Cablu invizibil pentru telecomandă Agent 008 + Ceas Bluetooth - cea mai nouă versiune a căștii spion, cu transmisie de semnal mai bună (zgomot redus și audibilitate îmbunătățită) și domeniu de semnal Bluettoth până la 35 cm. În prezent, cel mai bun model

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cablu invizibil pentru telecomanda Agent 008 + Ceas Bluetooth - cea mai nouă versiune a căștii spionice cu transmisie de semnal mai bună (zgomot redus și audibilitate îmbunătățită) și un domeniu de semnal Bluettoth de până la 35 cm. În prezent cel mai bun model calitativ spion aparat de fotografiat de pe piață.

Toată lumea știe situația din viața dvs. atunci când ați aprecia pe cineva care să vă ofere sfaturi sau ajutor într-o situație dificilă și că nimeni nu ar ști despre asta. Este potrivit pentru studenți în timpul testelor, pentru comercianți în timpul negocierilor de afaceri și pentru alte situații.

Agentul nou 008 cu dispozitivul de vizionare pentru spion, cu ceas Bluetooth, este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva la distanță prin telefonul mobil sau radio și nimeni nu va ști despre acest lucru. Principiul este foarte simplu, pur și simplu introduceți în ureche căștile fără fir spion, care prin dimensiunile sale mici nu sunt vizibile, și folosiți ceasul Bluetooth special modificat , iar prin ceas este semnalul transmis de la telefonul mobil către aparatul spionat. Este necesar să setați volumul apelului telefonic la maxim. Microfonul este situat în ceas.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine ale căștii invizibile Micro Wireless prin intermediul vânzătorilor necondiționați.

Garantăm - garanție de 24 de luni. Sfaturi și servicii profesionale.

Spion ceas bluetooth

Cel mai recent model de microfon spion cască Agent 008 în combinație cu ceasul Bluetooth.

Căștile spionice sunt în formă pentru a se potrivi exact în timpan - astfel încât acestea nu sunt vizibile . Este fabricat din materiale netoxice. Căști spion fără fir cu ceas bluetooth pentru vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic . Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați .

Microcasinul cu ceas


Caracteristicile căștii spion
• Design profesional, calitate excelentă a sunetului
• Design ergonomic, manevrabilitate confortabila
• Baterie:
1,55 V (337 SR 416SW), durata de viață a bateriei este de până la 5 ore
• Dimensiuni: 3x5x7mm
• Frecvența de lucru: toate frecvențele


Accesorii pentru cască fără fir spion
- Agentul de avertizare pentru spioni 008
- ceas Bluetooth
- Adaptor Bluetooth pentru încărcarea ceasului

Invizibilă

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să cunoașteți condițiile (dreptul, prescripțiile tehnice, promulgațiile, etc.) pentru a funcționa cu produse din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă