Căști spion - Bucle de inducție cu baterie de 9V

Codul: 09-006
375,00 lei Preț fără TVA: 312,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Căști spioni - Bucle de inducție cu baterie de 9V puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Curea de spionaj - Bucla de inducție cu baterie de 9V - toată lumea știe situația din viața dvs. atunci când ați aprecia că cineva vă poate sfătui sau vă poate ajuta într-o situație dificilă și fără ca cineva să știe despre asta. Ea se face pentru studenți în timpul testelor, examenelor, comercianților în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații

Câștigătorul invizibil de spion Agent 008 este un dispozitiv revoluționar care vă permite să vă conectați cu cineva de la distanță folosind telefonul mobil sau walkie-talkies, dar fără ca cineva să știe despre el. Principiul este foarte simplu, purtați doar urechea de spionaj fără fir în ureche, care, cu dimensiunile sale mici, este aproape invizibilă, atârnă bucla de inducție pe gât, prin care semnalul este transmis în mod inductiv fără fir pe cască, unde semnalul este convertit în voce . Buclele de inducție trebuie să fie conectate prin intermediul cablului la telefonul mobil prin intrarea căștilor. Este necesar să setați volumul maxim la telefon. În același timp, trebuie să utilizați o baterie de 2 x 9V pentru o transmisie eficientă a semnalului către cască.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de calitate slabă a căștilor spioni prin intermediul vânzătorilor necondiționați.

Garanția căștii spioni - 24 de luni. Consultanță și service pentru experți.

Căștile spion sunt în formă pentru a se încadra în timpanul - pentru a fi neclar. Este fabricat din materiale netoxice. Invisible spy earpiece Agent 008 de vânzare la un preț excelent pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Invizibilă casca spion

Caracteristicile căștii spion
• Design profesional, calitate excelentă a sunetului
• Design ergonomic, manevrabilitate confortabila
• Baterie: 1,55 V (SR 416SW 337) Durata de viață a bateriei de până la 5 ore
• Dimensiuni: 3x5x7mm
• Frecvența de lucru: toate frecvențele


Spionați accesorii pentru cască
- Cusătură spion
- Baterie: 1,55 V
- Microfon extern
- Bucla de inducție pe gât
- Conector Jack pentru telefonul mobil
- Manual în limba engleză
- 2 baterii de 9V necesare (nu sunt incluse)

Spion

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin magazinul nostru?

Suntem un importator și distribuitor direct al tehnologiei de spionaj cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și îmbunătățirea produselor pe care le consultăm direct cu producătorul . Fiecare produs inclus în vânzare va trece controlul calității la intrare și numai după aceea va fi clasat pe oferta noastră de produse de spionaj.

Testele noastre arată că tehnica vândută este mai eficientă și are o durată mai lungă de viață decât produsele competitive. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm urgent situația față de satisfacția clienților.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

30%
30%
Denis

Experienţă

Cablul de cupru care se afla in jurul gatului trebuie sa fie prea aproape de ureche (sau de casca din ea) pentru a auzi sunetul, nu isi merita banii
Tradus din: sk