Detector portabil wireless spion portabil

Codul: 09-034
645,00 lei Preț fără TVA: 537,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Detector profesionist portabil wireless spy (video și audio), un instrument excelent de securitate pentru protejarea intimității și a siguranței dvs.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Detector profesionist portabil wireless spy (video și audio), un instrument de securitate excelent pentru protejarea intimității și a siguranței dvs. Fii sigur că nimeni nu te privește, nimeni nu încearcă să ajungă la informații secrete care ar putea să te facă rău. Cel mai recent detector de spion detectează orice sursă de bug-uri, camere ascunse și alte dispozitive de spionaj.

Detector anti-spion

Tehnologia utilizată în detectorul de spionaj wireless vă permite să detectați orice capcană. Controlul este foarte simplu , doar rotiți butonul și detectorul va începe munca. După o clipă, acesta va dezvălui toate dispozitivele care funcționează pe baza undelor radio. Pentru o mai mare acuratețe a detectorului de căutare este prezentată o reglare fină și cu afișarea a zece indicatoare LED care arată cât de departe sunteți de la sursă.

Bezdrotovy Detector Plošticová

Specificațiile produsului:

Frecventa: 1 MHZ-8000 MHZ, domeniu de detectie de baza 20 MHz, 6000 MHz
Zona de responsabilitate: 10-20 m
Modul de indicare: Graficul de bare cu LED-uri de 10 grade (cu sunet de alarmă în creștere)
Alimentare: baterie de 9V (inclusă)
Durata de funcționare: 120 de minute
Dimensiunile principale ale produsului: 120x62x23mm (LxWxH)

Conținutul pachetului:

  • Detector anti-spion
  • Baterie
  • Antenă
  • Manual

De ce să cumpărați tehnologie de spionaj de la noi?

Suntem un importator și distribuitor direct al tehnologiei de spionaj cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și perfecționarea produselor oferite se consultă direct cu producătorul. Fiecare produs pe care îl includem în vânzare trebuie să treacă controlul calității la intrare și numai atunci este inclus în oferta noastră de produse de spionaj.

Testele noastre arată că vindem tehnica care este mai eficientă și are o durată de viață mai lungă în comparație cu produsele concurente. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm cât mai urgent situația, spre satisfacția clienților.

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (dreptul, reglementările tehnice, anunțurile etc.) pentru a funcționa cu produsele din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă