GSM Detector de erori RF

Codul: 09-003
240,00 lei Preț fără TVA: 200,00 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Detectorul GSM Bug de vânzare pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru la prețuri acceptabile. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

GMS RF Detector de erori este un dispozitiv care servește ca un detector GSM, fie că este vorba de bug-uri sau de orice semnal wireless în casa, biroul sau în alte locuri.

Acest dispozitiv special creat, de asemenea, dacă telefonul dvs. mobil nu este bugat. Dacă dispozitivul preia semnalul difuzat, acesta va începe să fluiere sau să vibreze, iar LED-urile verde se vor aprinde pentru a străluci în funcție de intensitatea semnalului.

Detectorul GSM funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți găsi cu ușurință dacă cineva din zona dvs. vorbește la telefon sau dacă telefonul dvs. este sub manipulare. Intermitentul, fluierul sau vibrația trebuie să fie continuu timp de cel puțin 1 minut sau mai mult și nu este sigur că prin telefon sunt transmise date sau semnale audio. Dispozitivul poate detecta probleme detectând camerele wireless, ascultând erorile sau alte dispozitive fără fir. Detector GSM de vânzare puteți cumpăra online în magazinul nostru la prețuri acceptabile. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Gsm detektor

De asemenea, dispozitivul acceptă conectarea căștilor în cazul în care trebuie să efectuați o detectare silențioasă, adică fără sunet. Intervalul de detectare a semnalului GSM este de până la 10 M (în funcție de intensitatea semnalului GSM detectat).

Interval de frecvență: 860-965MHz (GSM); 1805-1880MHz (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (dreptul, reglementările tehnice, anunțurile etc.) pentru a funcționa cu produsele din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă