GSM Pen detector de bug-uri

Codul: 09-002
220,00 lei Preț fără TVA: 183,35 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

GSM Pen detector de bug-uri de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Este un stilou, care servește ca detector GSM, fie că este vorba de bug-uri sau de orice semnal wireless în casa, în birou sau în alte locuri. Acest stilou special conceput, de asemenea, află dacă telefonul dvs. mobil nu este programat. Dacă stiloul înregistrează semnalul difuzat, LED-ul galben va începe să clipească (stralucește).

Acest dispozitiv funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți găsi cu ușurință dacă cineva din zona dvs. vorbește la telefon sau dacă telefonul dvs. este sub manipulare. Intermitentul trebuie să fie continuu cel puțin aproximativ 1 minut sau mai mult și este sigur că telefonul dvs. trimite date sau semnale audio.

Gsm detector ploštíc pero

Detectorul Pen Pen , dispozitivul wireless detectează frecvențele de 900/1200/1300 și 2400/2600 / 3000MHz. Detectează semnalele wireless într-un interval de 10 metri. Intimitatea ta este deja protejată, nimic nu te va surprinde. Pixul are și lumină UV pentru verificarea bancnotelor. Cu cât apropiați mai mult de semnalul VF, lumina colorată va fi mai puternică. GSM Pen detector de bug-uri de vânzare, puteți cumpăra online în magazinul nostru la un preț acceptabil. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.


Specificație GSM detector Pen de bug-uri:

1.Baterie: 4.5V, folosind LR-44 x 3 buc (inclusă)
2.Detectiv de ieșire: Led-ul clipește (LED-ul culorii lămpii)
3.Detective Induction Titul: 100MHz ~ 3GHz (frecvența de 900MHz este de asemenea capturată de dispozitiv, dar transmițătorul trebuie să aibă o performanță radiantă de cel puțin 200mA)
Consumul de activitate: 30uA
5.Flash LED curent: 1mA
6.Instrucțiuni de funcționare
Dimensiunile difectorului: 146x10 mm Φ. Dimensiune compactă
8. Dimensiuni pachet: dimensiune compactă de 178x38x18mm

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (dreptul, reglementările tehnice, anunțurile etc.) pentru a funcționa cu produsele din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă