Mini înregistrare vocală - dictafon spion ultra mic 3,5 cm + ultra ușoară 10 g + memorie 8 GB

Codul: 09-104
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Mini recorder vocal - dictafon spion ultra mic de 3,5cm + ultra ușor 10g + memorie 8GB + Audio Mp3 player + căști stereo.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini recorder voce - dictafon spion ultra mic 3,5cm + ultra usor 10g + memorie 8GB + Audio Mp3 player + casti stereo pentru inregistrare audio secreta. Inregistrator de sunet - portabil, ultra subtire de doar 1cm grosime. Reportofonul este alimentat fie prin cablul USB inclus, fie printr-o baterie reîncărcabilă Li-polimer atunci când este complet încărcat, oferă înregistrare continuă a vocii și a sunetelor timp de până la 17 ore în format WAV. Căștile incluse pot fi folosite pentru a reda fișiere audio. Înregistrare audio discretă oriunde. Dictafonul poate fi atașat cu ușurință de îmbrăcăminte ca ecuson.

Mini Voice Recorder - Recorder audio spion

mini dictafon dispozitiv spion înregistrator audio

Dimensiunile miniaturale și greutatea redusă garantează înregistrarea sunetului discretă oriunde. Datorită designului său compact portabil, puteți stoca întotdeauna cu ușurință reportofonul sau îl puteți ascunde ca dispozitiv spion într-un buzunar, de exemplu, astfel încât să puteți înregistra conversații secrete sau discrete sau diverse detalii audio. Recorderul de voce este reportofonul mobil ideal pentru captarea sunetelor pe distanțe mai lungi. Dispozitivul oferă și o funcție de player MP3 pentru melodiile tale preferate, pe care le poți transfera pe dispozitiv prin cablul de date USB inclus.

mini dictafon ascuns

Recorder digital de voce - 8 GB memorie internă . Dispozitivul oferă 3 funcții într-un singur sunet de înregistrare, mp3 player, unitate USB . Este un dispozitiv inovator care combina un design elegant si in acelasi timp un design placut pentru a-si folosi toate functiile. Dictafonul digital înregistrează sunet la o calitate superioară datorită reducerii zgomotului ambiental și, prin urmare, este un plus excelent pentru instruire, întâlniri de afaceri, afaceri și alte scopuri de înregistrare a conversațiilor. Memoria integrată de 8 GB oferă mult spațiu de stocare pentru înregistrarea înregistrărilor vocale de lungă durată - până la 96 de ore de înregistrare, și datorită bateriei cu litiu încorporate, care poate fi folosită pentru aproximativ 17 ore de înregistrare continuă.

înregistrare sunet dictafon înregistrator de voce

Reportofonul servește și ca player MP3 datorită memoriei integrate la care poți folosi un cablu USB pentru a înregistra melodiile tale preferate sau pentru a reda conversațiile înregistrate și apoi a le asculta prin căști. În memoria integrată de 8 GB pot fi încărcate diverse alte fișiere, astfel încât îndeplinește și funcția clasică a unei unități flash USB portabile. Datorita dimensiunilor sale miniaturale, mini dictafonul este un dispozitiv de inregistrare portabil si practic care poate fi folosit in diverse situatii de viata, cand este nevoie si de un mod discret de inregistrare a sunetului.

Înregistrare automată când bateria este descărcată

înregistrator de sunet

Grosime de numai 1 cm - dictafon super ușor și versatil, sub aspectul discret - îl atașați pur și simplu la haine ca o insignă

insigna dictafonului

Caracteristici:

la care se adauga Începeți înregistrarea cu o singură atingere
la care se adauga Dictafon vocal - dimensiune miniaturală și greutate doar 10g
la care se adauga Player MP3, WMA și WAV
la care se adauga Unitate flash USB cu memorie internă de 8 GB
la care se adauga Căști stereo

Specificație:

Format de înregistrare audio: WAV
Redare - format: WAV / WMA / MP3
Rată de biți: 192 KBPS
Frecvență: 48KHz
Caracteristici: înregistrare audio cu o singură atingere, player mp3
Memorie internă: 8 GB
Suport card Micro SD: nu
Alimentare: baterie reîncărcabilă cu litiu încorporată
Timp de înregistrare (capacitate de memorie): până la 96 de ore
Timp de înregistrare (durată de viață a bateriei): până la 17 ore
Culoarea neagra
Dimensiuni: 3,5x3,5x1 cm
Greutate: 10g

Conținutul pachetului:

1x dictafon digital
1x căști stereo
1x cablu micro USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

95%
95%
Michael

Mini înregistrare vocală - dictafon spion ultra mic 3,5 cm + ultra ușoară 10 g + memorie 8 GB

mic
discretă
memorie interna
nu are variatii de culoare

instrument foarte elegant, deloc care distrage atenția - excelent pentru interviuri sau întâlniri de lucru în care trebuie să înregistrați interviul.

Tradus din: sk