Vizor digital cu arc cu distanță laser cu afișaj - cel mai bun telemetru

Codul: 09-092
1.495,00 lei Preț fără TVA: 1.245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Vedere cu arc (tir cu arcul) cu afișaj și măsurare a distanței cu laser + nivel de spirit - AIMER1. Vedere profesională de vânătoare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Vedere digitală cu arc cu distanță laser cu afișaj - cel mai bun telemetru - AIMER1. Luneta profesională de arc de vânătoare pentru arcași include o unitate de telemetru direct pe capacul lunetei de arc, pentru o vizibilitate mai clară și un echilibru mai bun. Această vizor de arc cu 5 pini premium are pini din fibre optice ultra-luminoase și pini micro-reglabili, un nivel de spirit și o lumină de vizionare integrată cu 5 niveluri de luminozitate . AIMER1 oferă fiabilitate și performanță cu un telemetru complet integrat și vedere într-o singură unitate ușor de utilizat și bogată în funcții.

Vedere digitală cu arc - Dispozitiv profesional AIMER 1

contor de vedere cu arc cu laser

Aimer1 este un obiectiv hibrid cu telemetru cu suport CNC durabil din aluminiu . Este echipat cu o șină glisantă orizontală și verticală cu marcaje. Această vedere nu numai că poate ținti ținta cu precizie, ci și poate măsura distanța oricărei ținte până la o distanță de 300 de metri. Distanța și unghiul de acoperire sunt afișate pe ecranul OLED cu o rezoluție de 128x64 pixeli .

Vedere cu arc de vânătoare

Afișajul arată distanța exactă față de subiect și unghiul de vedere . Cum functioneazã? Telemetrul încorporat măsoară distanța exactă față de țintă, calculează imediat punctul țintă perfect și vă arată punctul de cădere țintă. Vederea vine cu un suport reglabil, ușor de utilizat, care oferă panoului acces la lumina directă a soarelui din toate unghiurile. Vine cu cablul de alimentare adecvat al WildGuarder explorator.

tir cu arcul cu distanța laser

Vederea are înclinometru încorporat pentru determinarea precisă a distanței chiar și în unghiuri extreme . Buton de vizionare silențios - Plasați butonul de vizare cu laser cât mai aproape de deget pentru a-l păstra secret la vânătoare. Nivel de spirit încorporat - elimină abaterea la fotografiere . Știftul superior intermitent indică faptul că arcul este înclinat spre dreapta. Pinul inferior intermitent indică o înclinare spre stânga. Știftul central este întotdeauna solid.

vedere digitală pe arc

Vedere cu arc laser - vizarea precisă a distanței la vânătoare - până la 300 de metri

aimer1 - arcul de vedere

Specificație:

Dimensiuni: 195x126,2x100,2mm
Greutate: 366g
Număr de pini: 5
Diametru pin: 0,5mm
Durabilitate: IPX5
Laser: 905nm clasa 1
Distanța: 5-300 de metri
Unitatea de distanță: metru / curte
Alimentare: baterie CR2 3V (inclusă)

Conținutul pachetului:

1x vedere profesională cu arc
1x Set de montare
1x autocolant 3M
1x baterie

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă