Powerbank cu o capacitate de 10000mAh și ieșire dublă USB 2.0A

Codul: 65-003
215,00 lei 135,00 lei Preț fără TVA: 112,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Powerbank cu o capacitate de 10000mAh și o ieșire dublă USB 2.0A, va salva două dispozitive electrice imediat ce sunt descărcate.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bateria de putere cu o capacitate de 10000mAh și o ieșire dublă USB 2.0A va salva două dispozitive electrice imediat după descărcare, astfel încât să puteți continua în afacerea dvs. Acesta servește foarte mult ca sursă de energie de înlocuire pentru diferite tipuri de dispozitive electronice. Bateria de alimentare are protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii, descărcării complete și supraîncărcării. Datorită mărimii și greutății minime, este ideal pentru transportul chiar și în buzunar. Bateria este proiectată pentru a încărca iPod-ul, iPhone-ul, telefoanele mobile, tabletele, playerele MP3, dispozitivele GPS și multe altele. Încărcător puternic și baterie externă portabilă, cu aspect modern și elegant. De asemenea, vă poate încărca camerele video și foto , ceea ce poate fi util în vacanțe sau în excursii la natura în care nu aveți acces la o priză electrică.

Bateria Power dispune de o nouă baterie Li-polimer care garantează o greutate redusă, o capacitate mare, o auto-descărcare minimă și o performanță ridicată. Datorită capacității bateriei de până la 10.000mAh , acesta va reîncărca bateria standard pentru smartphone mai mult de 5x. Acumulatorul are două ieșiri USB, permițându-vă să încărcați simultan două dispozitive. Puterea de ieșire a portului USB este de 2,0A. Încărcarea completă a băncii de alimentare este de 7-8 ore. Există patru led-uri albastre care indică nivelul încărcării acumulatorului , astfel încât energia dvs. nu va fi descărcată niciodată fără să știi despre el.

Baterie elegantă cu o capacitate de până la 10000 mAh

Bateria externă este echipată cu chips-uri inteligente pentru a proteja împotriva supraîncălzirii, supratensiunii, descărcării complete și supraîncărcării. Utilizarea este foarte simplă. Trebuie doar să conectați dispozitivul prin cablul USB la o baterie externă și apăsați butonul pentru a porni aparatul. După încărcarea dispozitivului, deconectați cablul USB și bateria externă se oprește automat după câteva secunde. Powerbank este ideal pentru festivaluri, camping, excursii, călătorii în străinătate sau ca sursă de alimentare de urgență pentru zilele foarte ocupate când o baterie obișnuită de pe dispozitiv pur și simplu nu poate ține pasul cu revendicările dumneavoastră. Acumulatorul va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu conectori mini USB / micro USB. Aparatul este reîncărcat cu ușurință cu ajutorul unui cablu USB, fie prin PC, fie prin priză electrică.

Caracteristici:

la care se adauga Protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii, descărcării complete și supraîncărcării
la care se adauga Două ieșiri USB 2.0
la care se adauga Indicator LED de descărcare a bateriei externe
la care se adauga Dimensiuni mici pentru transportul în buzunar
la care se adauga Capacitate baterie până la 10000mAh
la care se adauga Li-Polymer baterie


Specificații:

Model: M102
Tip baterie: Li-Pol
Ieșire: 5V / 2,0A
Intrare: 5V / 2,0A
Capacitate: 10000mAh
Timp de încărcare: 7-8 ore
Durata de viață: 1000 de cicluri de încărcare
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 50 ° C
Protecție la supratensiune: da
Protecție împotriva supraîncălzirii: da
Protecție împotriva supraîncărcării: da
Protecție împotriva supraîncărcării: da
Dimensiuni: 130 * 70 * 15 mm
Greutate: 198 g

Conținutul pachetului:

1x baterie externă 10000mAh
1x cablu USB

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%