Dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicul tracker IP67 cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh + monitorizare voce

Codul: 09-059
675,00 lei Preț fără TVA: 562,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicul tracker IP67 cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh + monitorizare voce. GPS urmărirea în timp real a persoanelor și a vehiculelor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicul tracker IP67 cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh + monitorizare voce. GPS urmărirea în timp real a persoanelor și a vehiculelor. Dispozitiv de urmărire GPS online în mașină (aplicație mobilă) cu baterie de 6000 mAh, care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire de până la 25 de zile în modul stand-by, în funcție de intervalul de raportare a poziționării sau de 100 de ore (la actualizare de localizare la fiecare 10 secunde). Este echipat cu o reîncărcare magnetică foarte rapidă, în cazul în care este suficient să se încarce timp de aproximativ 3 ore și apoi tracker-ul GPS poate fi folosit timp de 5-10 zile. Posibilitatea de monitorizare a vocii după apelul la dispozitiv pentru a asculta ce se întâmplă în jurul locatorului GPS.
 
Poziționarea GPS + LBS + WiFi, până la poziția triplă în timp real. Odată ce instrumentul de urmărire online are un bun detector de semnal GPS, acesta va găsi locația prin GPS. Dacă nu are un semnal GPS, acesta va găsi locația prin LBS. Poziționarea triplă permite marcarea precisă și rapidă a locației. GPS tracker ascuns este echipat cu un magnet ultra-puternic și este foarte simplu și flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor. Detector împotriva dezasamblării cu senzor anti-furt.

gps lbs locație wifi tracker

Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa detectorul GPS 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS în diferite locații ale obiectului urmărit. Protecție IP67 extrem de înaltă (poate fi imersată în 1m de apă și este complet protejată împotriva prafului) permite funcționarea dispozitivului chiar și în medii exterioare extreme . Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, pentru închirierea de autoturisme, transportul bunurilor valoroase, închirierea de utilaje grele și monitorizarea mărfurilor specifice și speciale. Dispozitivul de urmărire GPS vă va avertiza, de asemenea, asupra interferențelor neautorizate în instalare sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai bună calitate. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM (date / telefon) și de urmărire GPS poate fi activă imediat.

Tracker GPS cu o capacitate mare a bateriei de până la 6000 mAh și protecție IP 67

Detector de GPS pentru tracker-ul vehiculului

 

Vă puteți conecta la trackerul GPS prin intermediul aplicației pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe PC

Harta afișează locația curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

sistem de urmărire GPS - aplicație locator

Monitorizare vocală activă (interceptarea convorbirilor telefonice)

Posibilitatea de a apela de la numere SOS selectate la dispozitivul de urmărire GPS pentru a auzi sunete (chat) în jurul dispozitivului în care se află. În timpul acestui proces de monitorizare a sunetului, dispozitivul nu va emite niciun sunet, deci este o observație tăcută.

interceptarea gps și localizarea GPS-ului
 

Montare magnetică puternică

Dispozitivul de urmărire GPS ascuns are capacitatea de a fi atașat cu un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibilă montarea dispozitivului de urmărire într-un mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu, uși, sub scaun, pe un container și așa mai departe.

 

 

gps locator cu magnet

gps tracker magnet

 

 

Rezistent la apă și protecție la praf IP67

Localizatorul GPS are un nivel extrem de ridicat de protecție IP67 (poate fi scufundat în 1m de apă și este complet rezistent la praf) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și în medii exterioare extreme.

 
rezistent la apă ip67 tracker locator
 
 

Baterie reîncărcabilă încorporată

Built-in baterie reîncărcabilă și înlocuibilă de 6000 mAh 3,7V, care durează până la 25 de zile în modul stand-by, în funcție de intervalul de raportare a poziționării sau de 100 de ore (la actualizarea locației la fiecare 10 secunde)

gps locator baterie rezistență lungă

Alarmă vibrații

O alarmă va fi declanșată dacă detectorul GPS detectează vibrații sau relocări neașteptate, lovirea în mașină sau deteriorarea vopselei. Dispozitivul trimite un mesaj de avertizare de avertizare.

gps de localizare a alarmelor antitampere

GPS Locator - alarmă de eliminare neautorizată

Dacă localizatorul GPS detectează o scoatere neautorizată, prin intermediul butonului Anti-tamper se va trimite o alarmă sub forma unui mesaj de alertă, iar modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul trece înapoi în modul de așteptare.

anti-tamper de alarmă GPS tracker en

 

Reîncărcare magnetică foarte rapidă

Reîncărcare magnetică super rapidă și convenabilă a locatorului GPS. Puteți încărca complet bateria timp de aproximativ 3 ore și apoi tracker-ul GPS poate fi folosit timp de 5-10 zile.

reîncărcarea rapidă a tracker-ului GPS

Sunet de alarmă

Dacă nivelul sonor depășește 60 de decibeli (rupere de sticlă) , locatorul GPS trimite automat o alarmă la numărul SOS prestabilit.

sunet de alarmă gps locator

 

 
Dispozitivul GPS oferă utilizatorului posibilitatea de a urmări, de asemenea, sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi afișat un link către hărțile Google și după ce faceți clic pe acesta, este afișată și locația curentă a vehiculului urmărit. O altă formă este prin intermediul unei aplicații mobile numită " Track Solid " (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit și diferitele date necesare. Ultimul formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web " www.tracksolid.com ", pe care o puteți utiliza prin intermediul unui PC, tabletă sau laptop pentru o monitorizare convenabilă.
aplicația de urmărire GPS
 
 

 

gps locație Poziționarea GPS + LBS + WiFi - poziționare în timp real
Acumulator de 6000 mAh Baterie reîncărcabilă de 6000 mAh - bateria de litiu de mare capacitate oferă suficientă energie pentru dispozitiv
puternic magnet Magnet puternic - capac magnetic puternic permite instalarea flexibilă pe un vehicul sau alt tip de proprietate
sunet de alarmă de detectare
Alarmă de detectare a sunetului - dacă nivelul sonor depășește 60 de decibeli, va fi declanșată o alarmă
capacul de montare alarmei
  Alarma de eliminare a capacului   - alarma este activată când cartela SIM este schimbată sau când dispozitivul este scos.
ip67 impermeabil Aparatul GPS IP67 impermeabil - rezistent la apă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii exterioare dure
   


Specificații:

Frecvența comunicațiilor: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Sensibilitate: Clasa II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Clasa 12, TCP / IP
Sensibilitate recepție: Clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1ppm
Cip GPS: cip MTK foarte sensibil
Frecventa: GPS L1, cod C / A 1575.42MHz
Canal GPS: 32
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate: -148dBm
Indicator LED: dispozitiv pornit (roșu), GPS (albastru), GSM (verde)
Timp de așteptare: 25 de zile
Antena GPS: antenă GPS ceramică
Temperatura de funcționare: -20 ℃ ~ 70 ℃
Baterie: acumulator 6000 mAh / 3,7V litiu polimer
Dimensiuni: 58 mm (lățime) x 85 mm (înălțime) x 29 mm (grosime)
Greutate: 161g (fără capac magnetic) 230g cu capac magnetic

 

Conținutul pachetului:

1x GPS tracker Profio GPS L-1
1x adaptor USB
1x cablu USB
1x Set de șuruburi
1x capac de spate cu magnet
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
František

Dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicul tracker IP67 cu magnet + capacitate baterie 6000 mAh + monitorizare voce

O soluție simplă și elegantă pentru urmărirea vehiculului dvs. Locația este exactă, iar numărul de funcții oferite de aplicație vă va mulțumi, precum un avertisment la părăsirea zonei specificate, în cazul intervenției neautorizate. Nu am nimic de reproșat, sunt mulțumit.
Durată de viață a bateriei chiar și cu dimensiuni mai mici
Inconspicuozitatea
Un magnet puternic
Aș vrea ca dispozitivul să aibă și o cameră