Dispozitiv GPS de urmărire - container tracker cu baterie de 3800mAh + IP66

Codul: 09-060
945,00 lei Preț fără TVA: 787,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Container tracker GPS pentru urmărirea expedierii, este dispozitivul de urmărire cu caracteristici de securitate pentru transportul de mărfuri, nave și rutiere.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Container tracker GPS pentru urmărirea expedierii, este dispozitivul de urmărire cu caracteristici de securitate pentru transportul de mărfuri, nave și rutiere. Un locator GPS este o soluție de securitate utilă, care oferă informații detaliate despre urmărirea în timp real a mărfurilor transportate . Dispozitivul de urmărire 3G poate fi montat simplu în interiorul containerului utilizând magnetul integrat . Cu ajutorul tehnologiei WCDMA, acesta este un dispozitiv de urmărire GPS de lungă durată, capabil să furnizeze informații exacte cu privire la locația actuală a mărfurilor transportate sau a containerului într-o manieră fără probleme și eficiente.

Locator GPS IP66 impermeabil cu magnet + capacitate baterie 3800 mAh. Urmărirea GPS a containerelor în timp real. Trackerul GPS online (aplicație mobilă) va furniza funcționarea dispozitivului GPS în modul de așteptare timp de aproape 60 de zile. GPS + LBS poziționarea exactă dublă în timp real. Odată ce trackerul online are un bun semnal GPS, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are un semnal GPS, îl va găsi prin LBS.

Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic și este foarte simplu și flexibil pentru a instala pentru monitorizarea containerului GPS. Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa detectorul GPS 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS în diferite locații ale obiectului urmărit. Nivelul ridicat de protecție IP66 permite funcționarea dispozitivului chiar și în medii exterioare extreme . Dispozitivul de urmărire GPS își găsește folosirea pentru transportul containerelor pe nave și feroviare. Dispozitivul de urmărire GPS vă va avertiza, de asemenea, asupra interferențelor neautorizate în instalare sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai bună calitate. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM (date / telefon) și de urmărire GPS poate fi activă imediat.

 

Tracker GPS cu o capacitate a bateriei de până la 3800 mAh + un magnet ultra puternic + protecția IP 66

 

gps container locator online


Dispozitivul GPS tracker GPS container este proiectat special pentru utilizarea la transportul containerelor.

Nava de urmărire a navelor GPS

Aveți la dispoziție o aplicație gratuită pentru telefoane mobile (iOS, Android) denumită " Track Solid " sau interfața web " www.tracksolid.com ", unde puteți viziona locația curentă a locatorului GPS în timp real. O soluție excelentă pentru transportatorii de containere de a urmări transporturile și de a le oferi clienților informații actualizate.

Puteți urmări mișcarea de urmărire prin intermediul aplicației pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe PC.

Harta afișează locația curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

aplicația de urmărire GPS

GPS cu două poziții și LBS

Acest tracker acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este determinarea poziției exterioare cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS se poziționează (în locuri unde nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri.

GPS și LBS tracker de poziționare

 

Detectarea deschiderii / închiderii contactelor

Datorită senzorului de pe locator, primiți un avertisment imediat când ușa containerului este deschisă neașteptat, astfel încât să puteți împiedica furtul bunurilor din container. O avertizare și o poziție în timp real vor fi trimise atunci când ușa containerului este deschisă sau închisă.

alertă pentru deschiderea / închiderea recipientului

Alertă de avertizare a îndepărtării trasatorului din container

Alertă de avertizare. Veți primi o notificare pentru orice relocare a dispozitivului de urmărire din locația sa inițială. La instalare se activează alerta cu apăsarea butonului anti-tamper, astfel încât funcția anti-tamper vă va anunța când se elimină locatorul GPS.

urmărirea mișcării - localizatorul GPS pe container

Suport magnetic

Suportul magnetic ultra-puternic permite montarea flexibilă pe suprafața metalică a camioanelor sau a containerelor.

puternic locator GPS magnet holder

Standardul IP66 oferă rezistență la apă și praf

Acest lucru asigură o funcționare stabilă a dispozitivului de urmărire în orice mediu solicitant. Localizatorul GPS are rezistență excelentă la apă pentru a asigura funcționarea stabilă în medii dure. Nu este numai o prevenire eficientă a penetrării prafului, dar nu trebuie să vă faceți griji că locatorul va fi scos din container sau camion prin stropirea apei.

Nivelul de protecție IP66 este rezistent la apă și praf

Roaming global

Acoperirea globală a rețelei fără probleme asigură contactul permanent cu dispozitivul de urmărire. Localizatorul nostru GPS acceptă 2G GSM 850/900/1800 / 1900MHz și 3G WCDMA: transfer de date BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

gps tracker pentru transport maritim

Mod de așteptare îndelungat - 60 de zile

Dispozitivul de urmărire are o baterie reîncărcabilă și detașabilă Li-Polymer 3,7V 3800mAh, care oferă un timp de așteptare ultra-lung și o funcționalitate inteligentă de economisire a energiei. După o încărcare completă, poate funcționa timp de aproape 30 de zile (înregistrarea datelor GPS la fiecare 6 ore în modul static).

timp de așteptare gps tracker

3 moduri de lucru

Sistemul de urmărire GPS identifică automat starea actuală a mediului container și modifică modul între modul static (încărcarea datelor GPS la fiecare 3 ore), modul de aterizare (încărcarea datelor GPS la fiecare 10 minute) și modul navă (încărcarea datelor GPS la fiecare 3 ore).

3 moduri de lucru gps tracker

 

container GPS tracker

Specificații:

Sistem de comunicare: modul de comunicare GSM și WCDMA M770B
Frecvența comunicațiilor: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Sensibilitate: <-104dBm
GPRS: Clasa 1,2, TCP / IP
Sensibilitate recepție: Clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1ppm
Cip GPS: MTK extrem de sensibil
Frecventa: GPS L1, 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate: -148dBm
Antena GPS: antenă GPS ceramică
Temperatura de funcționare: -20 ° ~ 70 ° C
Standard: IP65
Baterie: 3 800mAh
Așteptare: până la 60 de zile
Dimensiuni: 200mm (lățime) x 104mm (înălțime) x 43mm (grosime)
Greutate: 370g

 

Conținutul pachetului:

1x GPS Locator Profio GPS L-10
1x baterie 3800 mAh baterie
1x Set de șuruburi
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă