Dispozitiv GPS de urmărire - Locator gps miniatură cu ascultare activă - Qbit

Codul: 09-048
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Dispozitiv GPS de urmărire - Locator gps miniatură cu ascultare activă - Qbit. Este ideal pentru urmărirea locației copiilor dvs., a persoanelor în vârstă sau a proprietății.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Dispozitiv GPS de urmărire - Locator gps miniatură cu ascultare activă - Qbit. Este ideal pentru urmărirea locației copiilor dvs., a persoanelor în vârstă sau a proprietății. Un dispozitiv unic care vă va oferi un nivel complet de conștientizare și confort. Dispune de un design compact și ușor pentru o mobilitate excelentă și fiabilitate. Dispozitivul de urmărire este echipat cu GPS și vă permite să vizualizați locația în timp real de pe PC, tabletă sau Smartphone. În același timp, este capabil să reziste mediului extrem și este etanș (respectă IPX5). Durata de viață a bateriei este de până la 3 zile. Datorită designului mic al dispozitivului, acesta poate fi ușor ascuns pe persoana sau proprietatea monitorizată. Urmărirea funcționează într-un mod simplu , trimiteți doar un mesaj text și veți primi un răspuns printr-un link către hărțile Google unde este localizat obiectul urmărit.

dispozitiv GPS de urmărire gps localizator qbit

Forme de urmărire GPS

Sistemul de localizare GPS Qbit vă permite să urmăriți cu SMS-uri direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi linkul către hărțile Google și după ce faceți clic pe acel link, va fi afișată locația curentă a vehiculului urmărit. Un alt formular este prin aplicația mobilă compatibilă cu iOS și Android, care vă ajută să găsiți locația vehiculului pe care îl urmăriți și diferitele date necesare. Cea mai recentă formă este urmărirea GPS prin intermediul unui browser de internet.

 

Dispozitiv GPS motor de căutare Qbit Qbit tracker cu smartphone


Vibrații și alarme sonore

Dispozitivul GPS Qbit, în cazul capturilor de vibrații sau al sunetului puternic de peste 70 de decibeli, trimite un mesaj SMS către numerele de telefon SOS implicite. O funcție utilă pentru persoanele în vârstă în situații în care se simt rău sau leșin, iar membrii familiilor lor vor fi informați despre pericolul potențial.

 

Alarmă vibrație Qbit

 

Urmărirea vocii

O caracteristică utilă este ascultarea activă în jurul dispozitivului Qbit de la distanță printr-un telefon mobil sau este posibilă comunicarea prin două căi. Cu toate acestea, pot fi utilizate numai numere mobile presetate, deci nu există riscul de interceptare de către persoane necunoscute.

Qbit voce de ascultare

 

Specificații:

Model: dispozitiv GPS - Qbit
GPS: GSM și WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: Clasa 12
Acuratețea localizării: mai mică de 10M
Impermeabil: IPX5
Dimensiuni: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Greutate: 31g

 

Conținutul pachetului:

1x dispozitiv de urmărire GPS - Qbit
1x cablu de încărcare USB
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă