Dispozitiv GPS de urmărire pentru mașină - impermeabil cu magnet + baterie extra mare de 10000 mAh + monitorizare vocală

Codul: 09-062
745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Dispozitiv GPS de urmărire pentru mașină - impermeabil cu magnet + baterie extraordinară 10000 mAh + monitorizarea vocii durează până la 2 ani în modul de așteptare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Dispozitiv GPS de urmărire pentru mașină - impermeabil cu magnet + baterie extraordinară 10000 mAh + monitorizarea vocii durează până la 2 ani în modul de așteptare. GPS tracker în timp real de oameni și vehicule. Dispozitiv de urmărire GPS pentru vehicule online (aplicație mobilă) cu baterie de până la 10000 mAh, cu indicator de stare a bateriei, care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire timp de 30 de zile (aproximativ 2 ore de urmărire online zilnic) și până la 2 ani, intervalul de urmărire. Posibilitatea de ACTIVARE WIRETAPPING după ce apelați la dispozitiv pentru a asculta ce se întâmplă în jurul locatorului GPS

Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic (precum și cu un autoadeziv 3M) și este foarte simplu și flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor. Detector împotriva dezasamblării cu senzor anti-furt.

Datorită unui corp magnetic puternic, puteți atașa sistemul de localizare ascunsă GPS GPS de la marca PROFIO ELECTRONICS la diferite locații ale obiectului urmărit. Protecția exterioară IPX5 la exterior (protecția împotriva stropirii și a prafului) permite funcționalitatea dispozitivului chiar și în medii exterioare extreme . Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, pentru închirierea de autoturisme, transportul bunurilor valoroase, închirierea de utilaje grele și monitorizarea mărfurilor specifice și speciale. Dispozitivul de urmărire GPS vă va avertiza, de asemenea, asupra interferențelor neautorizate în instalare sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai bună calitate. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM (date / telefon) și de urmărire GPS poate fi activă imediat.

GPS tracker auto


Dispozitivul GPS oferă utilizatorului posibilitatea de a urmări, de asemenea, sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi afișat un link către hărțile Google și după ce faceți clic pe acesta, este afișată și locația curentă a vehiculului urmărit. O altă formă este prin intermediul unei aplicații mobile numită " Track Solid " (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit și diferitele date necesare. Ultimul formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web " www.tracksolid.com ".

localizarea poziției GPS în timp real app

 

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți notificări prin e-mail atunci când vehiculul părăsește zona marcată (în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental ruta planificată)

geo fence tracking GPS

Acest tracker GPS 3G poate fi folosit și plasat pe o motocicletă, trunchi, autobuz, geantă, mașină, container și așa mai departe.

Utilizarea GPS tracker-ului 3G pe internet

Transfer de date de mare viteză 3G

Localizatorul GPS acceptă transferul de date 2G GSM și 3G WCDMA. Transmisia de date de mare viteză 3G poate ajunge până la 7,2 M / s, este de aproape 43 de ori mai rapidă decât o rețea 2G.

transfer de date de mare viteză 3g WCDMA tracker

GPS cu două poziții și LBS

Acest tracker acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este determinarea poziției exterioare cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS se poziționează (în locuri unde nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri.

GPS și LBS tracker de poziționare

Montare magnetică puternică

Localizatorul GPS are un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibilă montarea dispozitivului de urmărire în mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu, uși, sub scaun, pe un container și așa mai departe. Dar acest tracker include de asemenea un suport autocolant 3M pentru montare pe piese nemetalice.

 

puternic magnet pentru montarea tracker-ului GPS

Mod de așteptare îndelungat - 60 de zile

Dispune de o baterie reîncărcabilă și detașabilă de 1000 mAh 3,7 V Li-polimer, care oferă un mod de așteptare ultra-lung și o funcție inteligentă de economisire a energiei. În modul de urmărire timp de 30 de zile (aproximativ 2 ore de monitorizare zilnică online) și până la 2 ani, în funcție de intervalul de urmărire online.

super tracker 10000 mAh Li-polimer baterie

Monitorizarea vocii

Este posibil să utilizați numărul presetat SOS pentru a trimite o comandă SMS la dispozitivul de urmărire pentru a monitoriza vocea - recepționarea de apeluri. Dispozitivul de urmărire GPS vă va suna înapoi în câteva secunde. Luați apelul și monitorizați vocea sau conversația din jurul dispozitivului de urmărire.

monitorizare vocală

GPS Locator - alarmă de eliminare neautorizată

Dacă localizatorul GPS detectează o scoatere neautorizată, prin intermediul butonului Anti-tamper se va trimite o alarmă sub forma unui mesaj de alertă, iar modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul trece înapoi în modul de așteptare.

tamper alertă avertizează despre dezmembrarea tracker-ului

Protecție IPX5 rezistentă la apă și praf

Locatorul GPS este un dispozitiv de urmărire cu protecție împotriva prafului și stropilor de apă pentru a fi funcțional pentru monitorizarea obiectului în condiții meteorologice dure.

Nivelul de protecție IPX5 rezistent la apă și praf

Acoperire eliminați alerta

Butonul de detectare a capacului va apărea ca un avertisment și va fi trimis atunci când capacul dispozitivului este eliminat. În modul de așteptare, se înregistrează un mesaj de avertizare și modul de urmărire este activat timp de 20 de minute dacă capacul dispozitivului este detectat ca fiind eliminat.

detectând îndepărtarea capacului trackerului

Alarmă vibrații

De exemplu, dacă există o anomalie în mașina dvs., de exemplu, atunci când cineva lovește mașina dvs., sparge paharul sau zgârieturi vopseaua mașinii, locatorul GPS-ului trimite o alarmă telefonică pentru a găsi încălcatorul la timp.

 

vibrație alarmă gps tracker

GPS-ul zonei de orb alarma

Atunci când un tracker online intră în zona orb GPS, se schimbă poziționarea în poziția "non-positioning" pentru mai mult de 60 de secunde și trimite un mesaj "Atenție! Semnalul GPS este slab, nu puteți căuta regiunea" pe telefon sau pe altă platformă software .

GPS tracker de alarmă zonă orb

Supliment la datele din GPS ale zonelor orb

Dacă locatorul intră în zona orb GPS, poate stoca 1000 de date de localizare prin satelit. Când semnalul GPS este pornit din nou, toate datele de poziționare din zona orb GPS sunt completate.

GPS dispozitiv de urmărire orb

 
gps locație Rețea WCDMA / GSM - 3G pentru acoperire și localizare excelentă
capacitatea bateriei Baterie de 10000 mAh - o baterie de litiu de mare capacitate oferă o sursă de alimentare suficientă pentru dispozitivul GPS
monitorizarea vocii Monitorizarea vocii - opțiunea de a activa monitorizarea vocii prin mesaj text
ultra-puternic magnet Magnet puternic - capac magnetic puternic permite instalarea flexibilă pe un vehicul sau alt tip de proprietate
alarma de intruziune Alertă de perturbație - de îndată ce accesul neautorizat la dispozitiv este detectat, veți fi anunțat imediat
acoperă alarma de eliminare
  Alarma de eliminare a capacului   - alarma este activată atunci când cartela SIM este schimbată sau când dispozitivul este scos sau este pornit / oprit
rezistența la apă ipx5 Aparatul GPS IPX5 impermeabil - rezistent la apă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii exterioare dure
sursa de alimentare inteligentă
  Gestionarea inteligentă a alimentării cu energie - pentru o mai bună economie de energie, modulul de comunicații 3G poate fi oprit

 

Specificații:

Sistem de comunicare: WCDMA / GSM
Frecvență de comunicație: GSM: 850/900/1800/1900 MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Sensibilitate: Clasa II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Clasa 1,2, TCP / IP
Sensibilitate recepție: Clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1ppm
Cip GPS: cip GPS foarte sensibil
Frecventa: GPS L1, 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -162dBm
Sensibilitate: -149dBm
Buton: pentru ON / OFF
Indicator LED: 1 roșu pentru GPS, 4 albastru pentru baterie
Așteptare: 2 ani (oprire GSM), 50 de zile (conexiune GPRS, oprire GPS), 120 de ore (GPS pornit)
Antena GPS: antenă GPS ceramică
Temperatura de funcționare: -20 ° ~ 70 ° C
Port USB: micro 5 pini
Baterie: baterie 10000mAh / 3,7V litiu polimer
Dimensiuni: 108 mm (lățime) x 61 mm (înălțime) x 30 mm (grosime)
Greutate: 286g

 

Conținutul pachetului:

1x GPS Locator Profio GPS L-6
1x adaptor USB
1x cablu USB
1x capac de spate cu tampon autocolant
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (6)

98%